Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćah

Wielki problem z 3 latkiem! Pomocy

Polecane posty

Gość gośćah

Witam! Mam problem z3 letnim synem. Jest bardzo nerwowy kiedyś wkładał palce do buzi i wymiotowal przeszło mu teraz jak nie może czegoś mieć piszczy drze się rzuca przedmiotami sika na podłogę i za chwilę wszystko przechodzi przyjdzie przytuli się da buzi powie ze mnie czy męża kocha. Często przychodzi i przeprasza nie wiem jak mam się zachować? Iść z nim do psychologa czy może macie jakieś metody? Bicie nie wchodzi w grę kiedyś nie wytrzymałam dostał po tylku jeszcze bardziej zaczął się drzec. Pomagała rozmowa ale teraz jak wpadnie w szał to już nawet nie słucha tego co mówię jak opętany jakiś. Pomóżcie proszę.

Gość gość
tak zachowuje się dziecko wychowywane przez jednego rodzica i nieodpowiednie osoby

Gość gość
Przyłóż mu skórzanym pasem, to się uspokoi.

Gość gośćah
Fakt byłam samotna matka przez 1,5 roku może i być to jakaś przyczyną nie wiem... Z mężem nie klocimy się przy nim staramy się zorganizować mu dzień często zabieramy go na wycieczki. Nie wiem gdzie popelnilam błąd.

Gość gość nooo
Trudno coś doradzić nie znając ciebie, dziecka. Dobrym rozwiązaniem jest DOBRY PSYCHOLOG. Ale podkreślam DOBRY, bo byle mądrala nic nie poradzi, tylko zaszkodzi, bo wyciągnie jakieś absurdalne wnioski. Czasem porada bardziej doświadczonych rodziców, ale też takich, którzy mają głowę na karku, może wiele pomóc. Ktoś musi coś wiedzieć o tobie, twoim dziecku, relacjach z mężem o tym co się w twoim życiu działo i dzieje. Może być tak, że popełniasz jakieś oczywiste błędy, których sama nie widzisz.