Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to koniec związku ?

Polecane posty

Gość gość

Mam do Was pytanie , ponieważ nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć.. Jestem z moim facetem 3 lata, przez dwa lata w związku na odległość. Różnie to bywało, ale zawsze udało nam się przezwyciężyć przeciwności . Teraz on jest w stanach , kończy tam studia. Wyjechał dopiero 3 tygodnie temu, przed wyjazdem zapewniał mnie jak zwykłe, że bardzo mnie kocha, że chce ze mną być. Jednak od około 2 tygodni coś zaczęło się psuć. Miałam wrażenie, że jakoś rzadziej ze mną rozmawia, zaczęłam mu robić o to awantury. W końcu, któregoś dnia zapytałam co sie dzieje. Odpowiedział, że nie jest pewny przyszłości dla naszego zwiazku, że jest kompletnie zagubiony, nie wie czego chce. Zabrzmiało jakby chciał ze mna zerwać, choć takie słowa nie padły wprost. Zapytałam czy kogoś poznał, odpowiedział, że nie , że po prostu jest zagubiony i potrzebuje czasu. Nie wiem co o tym myśleć, jak się zachować ? Czy to możliwe, żeby ktos przez dwa tygodnie przestał kochać osobę z którą spedził 3 lata. Wiem, że ma teraz duzo zajęć na nowej uczelni, egzaminy. Nie wiem, może to wpływa na jego zachowanie. Prosze napiszcie,czy któras z Was była kiedyś w takiej sytuacji ? Nie chce go stracić, ale nie chce też czekać nie wiadomo ile , aż on się namyśli bo to mnie rozwala psychicznie ta cała sytuacja. Może powinnam do niego polecieć ? Proszę o rade

Gość gość
Przejrzał na oczy i doszedł do wniosku że po co mu awantury które robisz jak tam na miejscu jest masa normalnych, pięknych dziewcząt z całego świata. Czuj się odstawiona na boczny tor.

Gość gość
Czyli według Ciebie na tym polega miłość, że po pierwszej lepszej kłótni zbiera się manatki i odchodzi , bo zrobiło się za trudno ?