Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zagralam na nosie bylemu

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie? Zostawil mnie kilka llat temu dla innej kobiety. Nie byla jakas specjalnie ładna, ale szczupla. Wazyla moze z 55 kg przy wzroscie 169 podczas gdy ja okolo 90 przy wzroście 173 cm. Bylam wiec juz sloniatkiem. Mimo to seks z nim zawsze byl super. Ja zawsze mialam ogromne potrzeby co on uwielbial. Zgadzalam sie tez na wszystkie jego fantazje i wprowadzalismy duzo nowości. Zawsze czul ze go pragne i ja czulam to samo. Niestety lisica nie spala i faceta mi odbila. Za kazdym razem jak go oozniej spotykalam zawsze on w naszych rozmowach zapodawal podtekst seksualny. Potrafil nawet niespodziewanie dotknac, obiac. Raz polecielismy bardziej ale on wtedy mial problemy w tym zwiazku. W każdym razie ze soba sa do dzis. ostatnio sporo schudlam. Waze teraz 64 kg i wygladam super seksownie. Uwielbiam szpilki, obcisle ubrania, glownie spódniczki, sukienki :) mam dlugie wlosy, pasnokcie zawsze na sexy kolor np czerwony. Jestem bardzo wysportowana. Ostatnio spotkalam ich na koncercie. Podeszlam do niego powiedzialam "czesc..../tu imie/. Usmiechnelam sie czarujaco i poszlam dalej. Odpowiedzial ale byl wpatrzony we mnie mocno. Jej jakby szczeka opadla. Zagralam mu na nosie??

Gość gość
myslicie ze jestes nie tyle durna co dziecinna ale sadzac po przydlugiej opowiesci on tez wiec w sumie jestescie siebie warci

pewnie tak, ale ja np.nie mam takich potrzeb, mój ex jak przyjeżdża po dzieci to ja wychodzę tak jak stoje np w dresie nie stroje się na pokaz, wiem że ta jego narzeczona umywa się koło mnie nawet gdy nie jestem wystylizowana. No ale jeśli dało ci to satysfakcję że wyrobiłaś się i jemu żal doope ściska to ok, wszystkie chwyty dozwolone :D

Gość gość
Niby dlaczego jestem dziecinna? A ja wcale nie chce zeby mna a nim cos bylo bo mam męża. Chociaz w sumie satysfakcje dalaby mi sytuacja gdyby on cos chcial a ja moglabym mu odmówić :)

Gość gość
No chyba ze nie zrobilo to jednak na nim żadnego wrażenia bo jest np wpatrzony w zone.