Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bulinka2211

KLINIKA POZNAN POLNA

Polecane posty

Witam . mam na jutro skierowanie do tej klniki...czy ktos w niej juz byl ? jak wyglada caly przebieg badan ? jak wrazenia ze szpitala i personelu ? prosze o odpowiedzi... bede miala zabieg przeprowadzany i mam pewne obawy..

Gość gość
Ja się zetknelam z izba przyjec. Mialam tam rodzic ale po przeprawie na ip zrezygnowalam. Jak dla mnie zbyt przedmiotowe traktowanie.

a jak na oddzialach ? bylam tam 2 tyg temu .. i nadmiar ludzi.. na sali po 6 kobiet lezy jak nie wiecej... nie wiem jak tam na oddzialach pozabiegowych ale ginekologiczny zapelniony...

Gość gość
Jak na oddzialach to nie wiem. Ale IP to dla mnie była masakra ( 4 godziny czekania na przyjecie z krwawieniem i slabymi ******* ).

bylam swiadkiem... kobieta przyszla i krzyczy ze bedzie rodzic ze wody jej odeszly a pani na IP zamiast ja pierwsza przyjac,,, to pytala kto nastepnt...

Gość gośćania
do ostatniego goscia- akurat polna to ogromna klinika-wyobraz sobie że takich z odejsciem wód czasami jest po 5-10 na raz i co pani w ip ma zrobic w takich sytuacjach? ja rodziłam w lipcu- jestem mega zadowolona z samego porodu i z opieki na obserwacji na oddziale porodowym- bez łapówki dobrze się napi zajęli, położna-mimo że nie umówiona wczesniej super, motywowała mnie w trakcie porodu, lekarze też mili dziecko urodziło sie zdrowe choc wtrakcie porodu mocno tetno spadało i moglo to zakończyc sie róznie opieka po porodzie masakra- pielegniarki nieprzyjemne i nie pomagajace, rodziłam pierwszy razy nie wiedziałam jak zając sie takim malenstwem-zadna nie kwapiła sie do pomocy:/ połozna laktacyjna- przyszła po 3 dniach dopiero, a ja od poczatku mialam problem(zbyt płaskie brodawki) i mały sie nie najadał, porzez co tracił na wadze ogolnie powiem tak nie załuje ze tam byłam bo jakby odpukac cos sie działo- byłam wtedy w najlepiej wyposazonym szpitalku w wielkopolsce, sam poród tez super przebiegłm, mam niewielkie naciecie dziecko zdrowe to najwazniejsze ale po porodzie juz trzeba liczyc na siebie co do innych oddziałów faktycznie jest masówka-bo jednak jest to szpital specjalistyczny

Gość gość
Ze skierowaniem na patologię czekałam 2, 5 h na izbie przyjęć - na czczo! Potem zrobili mi badanie krwi i kazali czekać na korytarzu na wolne miejsce w pokoju kolejne 6 godz. Oczywiście o śniadaniu czy obiedzie w tym czasie zapomnij, ale byłam na to przygotowana i miałam własne. Pokój za to trafił się super, 2- osobowy, z tv i łazienką. Kolacja o 17, o 4 rano pobudka na ktg, śniadanie o 7. Weź sobie jedzenie.

zobaczymy co to bedzie jutro jak ja pojade.. twoje rady wezme sobie do serca i rzeczyiwscie lepiej bedzie zabrac cos do jedzenia... ostatnio na wypis czekalam do 16 mimo ze bylam juz po badaniach o 10.. dybym nie chodzila i niedopytywala.. nie wiadomo czy tak "szybko" bym z tamtad wyszla...

Gość gość
Ojej, ja mam właśnie skierowanie na Polną na usunięcie torbieli jajnika. Jestem załamana tymi 6-osobowymi salami. W sytuacji, kiedy będę miała lewatywy, cewnikowanie, dreny itp, to sale wieloosobowe są "mało komfortowe".