Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PannaP

Czy moge byc w ciazy ?

Polecane posty

Chcialam sie dowiedziec czy jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy ? z moim chlopakiem kochamy sie zawsze bez zabezpieczen i tak samo w dni pldone tez kochalismy sie bez zapezpieczen i w tym czasie jak mialam dni plodne to prawie zawsze moj chlopak konczyl we mnie, ale niestety dostalam okres tak jak powinnam dostac a okres mam regularnie co 26 dni, okres mialam przez 5 dni ale nie byl jakis obfity, robilam takze test ciazowy dla pewnosci ale niestety wyszedl negatywny i dzien po tym jak skonczyl mi sie okres to znowu sie kochalismy bez zabezpieczen i moj chlopak znowu skonczyl we mnie. i jeszcze jakies dwa tygodnie temu robilam test i rowniez byl negatywn :/ a teraz okres spoznia mi sie okres juz 4 dni, i wgl nie czuje zebym miala dostac okres a wczesniej bolaly mnie bardzo jajniki tak jakby ciagnely i mialam bole glowy i przed oczekiwanym okresem przestaly mnie bolec jajniki i tylko piersi mnie bola a tak to nic mnie w sumie nie boli a zawsze przed okresem bolal mnie mocno brzuch i plecy .. Jest jakas szansa, ze jednak moge byc w ciazy, bo nie ukrywam ze bardzo bym tego chciala :)

Gość gość
zrób test ponownie albo idź na beta hcg

Gość gość
Wydaje mi się że powinnaś się zbadać bo możliwe że czegoś brakuje jeśli nie udaje ci sie zajsc w ciaze.

Gość gość
celujcie dokładnie w owulację. wyznaczysz ją bez problemu testerem na ślinę np Afrodytą. pomocny może okazać sie też zel ułatwiający zapłodnienie pre-seed.