Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja jestem taka beznadziejna czy to tylko moje urojenia?

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam 22 lata, studiuję fajny kierunek (moja pasja), rodziców itd. Niby wszystko ok ale czasem czuję się jakbym była z jakiejś niższej półki niż inni. Choruję na dwie choroby. Jedna, poważniejsza ale dająca normalnie żyć, zmusza mnie do przyjmowania tabletek do końca życia, mogę mieć też przez nią problemy z zajściem w ciążę jeżeli będę chciała. Jestem pod stałą opieką lekarza. Druga choroba..już prawie się z niej wyleczyłam ale się pogorszyło. Nie chcę pisać tutaj nazw tych chorób bo nie chcę, żeby ktoś mnie rozpoznał. Mieszkam w domu z rodzicami i rodzeństwem. Pracuję u mamy ale przez bezpłatne praktyki wymagane przez uczelnię nie za bardzo mogę tam pracować, czuję, że wystawiam mamę, chociaż ona niby nie ma pretensji. Znajomych mam, ale przyjaciółki od serca tylko dwie. Czuję też, że jakby przez mój wzrost ludzie traktowali mnie trochę z dystansem (184). Czy tak może być? Wychodzę z domu, często dobrze się bawię w towarzystwie ale czasami też czuję się jak filmowa Bridget Jones. Faceta nigdy nie miałam, na tym polu mam pecha od zawsze. Czy ja coś robię źle? Proszę o rady..

Gość gość
pierwsza choroba to tarczyca :-P

Gość gość
Hashimoto. Znałem kiedyś niezłą laskę z hashimoto.

Gość gość
moja żona to ma, spoko da się z tym żyć. Od tego się nie umiera. :-)

Gość gość
Jestes wyzsza niz przecietny mezczyzna, come on. Oczywiscie kobiety chca tylko top 20% mezczyzn, z tego 20% pewnie nawet polowa nie jest wyzsza od ciebie, takze operujesz na bardzo niewielkiej liczbie facetow. I ci faceci prawdopodobnie wola jakas zdrowa, takze tough titty. Nie mowie, ze szans nie masz, ale jestes z tym wzrostem troche jak facet z ponizej 1,70 m. Chocbys nie wiem jak kombinowala to tak czy siak, rozowo nie bedzie na 100%.

Gość gość
Jestes wyzsza niz przecietny mezczyzna, come on. Oczywiscie kobiety chca tylko top 20% mezczyzn, z tego 20% pewnie nawet polowa nie jest wyzsza od ciebie, takze operujesz na bardzo niewielkiej liczbie facetow. I ci faceci prawdopodobnie wola jakas zdrowa, takze tough titty. Nie mowie, ze szans nie masz, ale jestes z tym wzrostem troche jak facet z ponizej 1,70 m. Chocbys nie wiem jak kombinowala to tak czy siak, rozowo nie bedzie na 100%. To chyba napisała jakaś przygruba laska 1,50 co? ;)

Gość gość
a modelki to co

Gość gość
BARDZO TRUDNO jest zostać modelką jak się ma 1,80+ (praktycznie zerowe szanse) serio, taka np. Uma Thurman chciała być modelką ale miała 1,81 i duże stopy więc nie mogła. Modelki mają zazwyczaj od 1,75-1,80 wyżej nie ma szans, to facet aby mógł być modelem musi przekroczyć 1,80. Owszem zdarzają się niższe np. taka Kate Moss mająca 1,70 a także bardzo wysokie jak Tiiu Kuik (1,88!) ale to tylko pojedyncze przypadki kiedy dziewczyna ma w sobie to coś. Przy czym przy bardzo wysokim wzroście już naprawdę trudno dostać gdzieś angaż. Najlepszy wzrost dla modelki to 1,75-1,80 (Heidi Klum - 1,76, Alessandra Ambrosio - 1,77, Adriana Lima - 1,78, Anja Rubik - 1,79, Doutzen Kroes - 1,79, Gisele Bündchen - 1,80 itd.)

Gość gość
Ale też nie przejmuj się jeśli facet będzie NIECO niższy od ciebie (tak góra 5 cm w końcu przy twoim wzroście nie wypada wybrzydzać). Nie wiem czy kojarzysz taką aktorkę jak Maja Hirsch która mimo wzrostu 1,79 jest w związku z Jackiem Braciakiem który ma zaledwie 1,63!

Gość gość
Tak, kojarzę :). Z tego co wiem to Nicole Kidman też jest wyższa od swojego męża :).