Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeżeli przez dwa lata kobieta dawała wyraźne sygnały

Polecane posty

Gość gość

To mogło być udawane? Zachowywała się bardzo dziwnie, podejrzanie, od samego początku, czy to mogła być gra z jej strony?

Gość gość
Mogła być, ale nie musiała. Mogła też na początku robić coś na poważnie, a potem jej się odwidziało. I na odwrót. Opcji są dziesiątki...

Gość Lorenzo
Wyraźne sygnały na co ? Więcej szczegółów. Uwierz mi, że nie mamy kryształowej kuli ani nie wróżymy z fusów. Prawdopodobnie zjebałeś nie wykonując w porę ruchów i się Tobą znudziła. Albo sobie wmawiasz, że coś do Ciebie miała. Poza tym jak można czekać dwa lata na działanie ?

Gość gość
Sytuacja było lekko pogmatwana. Może nie zupełnie dwa lata bo codziennego kontaktu nie mieliśmy, niekiedy były to tygodnie, miesiące przerwy.

Gość Lorenzo
Jeżeli nie opiszesz całej sytuacji szczegółowo to nie licz na odpowiednią opinię z boku.

Gość gość
Może gdy ona nawet nie wiesz kiedy zakochiwala się w Tobie po czasie zaczela te uczucia kryć bo zapewne jesteś ciemny i nie dawales jej odczuć że podoba ci się i również jesteś zainteresowany! Wy Faceci tak macie.. po czasie zastanawiacie się czy dziewczyna coś czuła do was czy nie! I zapewne to czas gdy nie widujecie się zbyt często..może Ona teraz cierpi bo ty duren nic nie zrobiłeś...a Cierpi zapewne w ukryciu;/ ehh

Gość gość
Może być tak jak piszą wyżej... ja akurat dość często bawię się facetami bo wiem że podobam im się i to wykorzystuje

Gość gość
Szkoda, że niektórych rzeczy nie można naprawić, gdyby się dało cofnąć czas postąpił bym inaczej, zabrakło odważniejszego kroku.

Gość gosc 111156
A teraz jak sie zachowuje wobec ciebie? Oddalila sie? Juz nie odczowasz tak jak wczesniej?

Gość gość
Los nas bezczelnie rozdzielił.

Gość gosc 111156
Mysle ze nie udawala, i cos czula do ciebie 2 lata to dlugi okres i napewno nie miala by po co udawac tak dlugo. Czemu los was rozdzielil?

Gość gość
Wyzuciles ja z pracy?

Gość gość
Ja przez dwa lata czuje cos do faceta, z ktorym nigdy nie bylam. On wykazywal zainteresowanie, ale nie podjal konkretnego kroku

Gość gosciowaaaa
Pracuje z toba?

Gość gość
Juz nie pracujemy razem

Gość gość
19:13 Masz z nim kontakt?

Gość gość
jesli nie dales jej do zrozumienia jasno ze jestes zainteresowany to mogla stwierdzic ze nic od niej nie chcesz

Gość gość
sa kobiety, ktore nie zrobia nigdy pierwszego kroku, a juz na pewno jesli nie wiedza na czym stoja i czy facet w ogole jest wolny i czy podoba mu sie kobieta

Gość gość
ja uwazam (jestem kobieta), ze jesli dawala Ci sygnaly, ze jest zainteresowana to byla zainteresowana (kobiety nie graja w takiej sytuacji niby po co?) uwazam, ze czekala na twoj ruch - kobiety tak robia jesli nie sa pewne faceta czy pozostanie obojetny czy nie

Gość gość
Wyraźnie to chyba nie dałem, chociaż mogła to wyczuć, ale pewnie czekała czy wyjdę z konkretną propozycją i coś zrobię. Jednak ja chciałem 'poukładać' wszystko w swoim życiu nim się wplącze w jakąś relacje i to zaprzepaściłem.

Gość gość
Jesteś jak Piotruś Pan...

Gość gość
kocha cie

Gość gość
Już teraz nie.. Wiem jestem idiotą. Czasu nie cofnę.

Gość gość
wiec albo czeka nadal albo ulozyla sobie z kims innym zycie albo przestala czekac i szuka nadal, pogadaj z nia to rozwiejesz swoje watpliwosci, ludzie obcy na forum nie znaja waszej historii i trudno sie obiektywnie wypowiedziec, za duzo tez nie napisales jak wasze relacje wygladaly, wasz kontakt

Gość gość
A jeśli to były ok 3 lata spędzone wspólnie w jednym miejscu i mimo że, nie powiedziałam mu wprost On mnie wyczul i nadal cicho...żadnych sygnałów, wiadomości...widziałam go i nawet nie zagadal olal mnie...

Gość gość
gość dziś [20:02 -- nie byl zainteresowany

Gość gość
Zadzwoń do niej, umów się, zrób coś a nie kwińkach i stenkasz.

Gość gość
gdyby ci naprawde na niej zalezalo - walczylbys o nia a nie mowil ze czasu nie cofniesz, przyznaj sie sam przed soba ze jest ci obojetna

Gość gość
co to znaczy ze podejrzanie sie zachowywala

Gość gość
Powiem Ci jako kobieta, która miała podobną sytuację- byłam zainteresowana, ale to facet powinien zdobywać. Jeśli brakuje w zachowaniu faceta konsekwencji, są sprzeczne sygnały, które budzą nieufność, to nawet jeśli coś poczuję, nie pokażę tego. Może tak było i w przypadku kobiety, o której mówisz.