Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeżeli przez dwa lata kobieta dawała wyraźne sygnały

Polecane posty

Gość gość
Ona ma faceta, co prawda nie są po ślubie, może 'nie mogą' ja się w to nie zamierzam mieszać, nie interesują mnie takie układy. A czy mi zależy to już osobna kwestia i nie mająca żadnego znaczenia.

Gość gość
Skoro z kimś jest, musisz odpuścić, nie ma sensu tracić energii na coś, co przynajmniej obecnie pozbawione jest szans.

Gość gość
Odpuściłem już dawno.. A była z nim odkąd ją poznałem i przyznam, że to też mi robiło wodę z mózgu. Trudno, nie ma co do tego wracać.

Gość gość
A jeśli Ona zostawiła by go weź wahania dla Cb mimo różnicy wiekowej jaka was dzieli.. ona z nim jest a nie jest już raz wyciągnął ręce i jest skreślony

Gość gość
21:05 Chyba mnie z kimś mylisz.. Znam ją na tyle, żeby móc stwierdzić że nie była by z kimś kto 'wyciąga łapy'.

Gość gość
Znowu szefowa i ten od nosa?

Gość gość
Ja udawałam jedynie ze nic do niego nie czuję. To było kiedyś , kilka łądnych lat temu, pamiętam to dziś, i tak zostanie na zawsze.

Gość gość
jest tu taki wątek "jak zapomnieć" - poszukaj, może tam ją odnajdziesz ... :) pełno tam podobnych historii o dwuznacznych gestach, spojrzeniach i znakach. Na mój gust, jeżeli kobieta nie jest zamężna i bez małych dzieci, to spokojnie można próbować odbić ją rywalowi :). Twierdzisz, ze odpuściłeś, ale moim zdaniem to nie prawda - inaczej byś nie tworzył wątków tutaj. Szukasz nadziei, zaklinasz rzeczywistośc .....a

Gość MaggieMagMag
Napisz do niej.

Gość gość
Radzicie mu żeby do niej napisał bo myślicie że to o Was:) Ty jesteś tym od starszej szefowej prawda?

Gość gość
Dzis 19:30 masz z nim kontakt? Tak mam telefoniczny, pomaga mi w pewnej sprawie

Gość gość
gość dziś jakiej starszej szefowej ?

Gość gość
Jest tu jeden chłopak który codziennie pisze o podobnym przypadku jak autor tego wątku czyli niejasnycm zachowaniu kobiety, tyle że ona była od niego duż ostarsza , była jego szefowa

Gość gość
A jak ona się zachowywała względem Ciebie? Może tylko nadinterpretowałeś jej zachowanie, bo tak Ci się spodobała, i widziałeś co chciałeś zobaczyć a prawda byłą inna? To jest pierwsza opcja, druga to taka jak już ktoś wspomniał, może ona byłą zainteresowana ale nie widziała konkretnego ruchu z Twojej strony dlatego wolała się nie wychylać .

Gość gość
Dlaczego chciales przeczekac i zajmowac sie soba? Drugi czlowiek to nie zabawka zeby odstawic ja i wrocic jak sie znow zachce sie.

Gość gość
Oni tak mają... bo przecież to baba ma zdobywac chłopa, takie czasy.

Gość gość
Błągam Cie , przestan juzzakladać tematy o niej, ona jest za stara dla Ciebie.

Gość gość
Byłem niezdecydowany, nie wiedziałem czego ja chcę i czego ona chce i oczekuje po tej znajomości, sądziłem, że za jakiś czas sytuacja się wyklaruje i nie ma co się spieszyć. Nie chciałem się nią bawić, nawet by mi to do głowy nie przyszło, dlatego byłem powściągliwy. Sygnały, no cóż.. były podręcznikowe, tego nie można z niczym pomylić.

Gość gość
Nie rozmiem a ponoc faceci sa logiczni - dawala Ci ksiazkowe znaki a Ty chciales to przeczekac az samo sie rozwiaze:/?

Gość gość
Dotykała Cie?

Gość gość
Ty dawales jej sygnaly, jakie?

Gość gość
Skoro już odpuściłeś to dlaczego siedzisz na kafe? mnie się wydaje, że sobie tylko próbujesz wmówić ze już Cię nie interesuje a rzeczywistość jest inna. Jeżeli jesteś tym od nosa i szefowej, to zrozum że kobieta starsza 7 lat to dużo, poznasz kiedyś kogoś lepszego, młodszego i się zakochasz tak jak w tej.

Gość gość
Pewnie nic nie było tylko Twoja wyobraźnia ..

Gość gość
Ona nie była moją szefową, znowu mylicie mnie z kimś.

Gość gość
Jeżeli nie jesteś tym od szefowej to sorry , widocznie Cię pomyliłam z nim.

Gość gość
Nie przysżło Ci do głowy że mogłeś nadinterpretowac? Często tak jets że widzimy to co chcemy widzieć, moze ona tak Cię wkręciła ze doszukiwałeś się zainteresowania z jej strony i każdy miły gest odbierałeś włąsnie w ten sposób ?

Gość gość
23:20 Nie szkodzi. 23:22 Na pewno nie nadinterpretowałem. Co do tego nie mam wątpliwości. Potrafię odróżnić kobietę 'chętną' od 'obojętnej'. Tego błysku w oku nie można pomylić z niczym innym. Ktoś pytał czy mnie dotykała, tak i to dość często.

Gość gość
nie mogliście po prostu porozmawiać na ten temat ?

Gość gość
miales blokade na laske, bo miales inna? 2 lata ciageles ta dziwna relacje, masakra

Gość gość
rozumiem miesiąc dwa,,,trzy ale 2 lata ????