Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataliii6

Czy ten facet mnie podrywa czy ma po prostu dobre intencje?

Polecane posty

Gość Nataliii6

Wodził za mną wzrokiem, uśmiechał się, dziękował za byle drobiazg, patrzył prosto w oczy przez kilka sekund, czasem się lekko peszył gdy podchodziłam blisko, tak jakby "ożywał'. Te wszystkie symptomy zaczęły dziać się od razu - ponieważ spotkaliśmy się po raz pierwszy w życiu, nie znaliśmy się wcześniej. W końcu nadarzyła się okazja do rozmowy, pytał mnie co robię, jakie mam plany, gdy powiedziałam, że chcę nadal studiować w danym mieście (nie wiedząc, że on z niego pochodzi) widziałam, że się rozpromienił, znów ożywił i powiedział, że jego firma co prawda zatrudnia osoby po bardziej technicznych kierunkach ale bym wysłała mu CV i zostawił mi wizytówkę. Jak mam to wszystko zinterpretować? Czy chce mi tylko pomóc bo jest dobrym człowiekiem czy o coś może mu chodzić? Proszę was o pomoc, naprawdę ja już nic nie wiem. Proszę również mężczyzn o opinie

Gość gość
No może mi ktoś pomóc>?

Gość gość
Nie, nikt ci nie może pomóc, bo zakładasz codziennie ten sam temat :O już dostalaś odpowiedzi na swoje pytanie, więc po chooy je zadajesz codziennie ?

Gość gość
Bo ja się chyba zakochałam......... ;( :( :(