Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olo34

Badania genetyczne??

Polecane posty

Gość Olo34

Witam dostałam skierowanie na badania genetyczne w związku z nawracającymi poronieniami. Gdzie w Warszawie można je zrobić i nie czekać na wyniki w nieskończoność... Ktoś wie?

ciężko powiedzieć, zależy czy diagnostyka, czy predyspozycje, jaka firma, ile schorzeń. Ogólnie od kilkuset do kilku tysięcy - technologia kosztuje

Gość gość
Polecam Medgen w Warszawie. Baaardzo miła obsługa i krótkie terminy oczekiwania na wyniki :)

Gość gość
jak działa taki test? Bo gdzieś widziałam, że nawet jakieś diety i trening można ułożyć po takim teście, ale różne opinie widziałam i nie wiem co o tym mysleć

Gość gość
taki pełny pakiet - predyspozycje na choroby, dieta, sport - to nawet 9 tysięcy może kosztować...

Gość gość
Matko, aż tyle kasy??? Masakra jakaś...

Gość gość
no dużo kasy, ale gdzieś znalazłem za jakieś 2 tysie. Też pełny pakiet choroby, dieta, sport, starzenie się. Wychodzi duuuuuużo taniej i lepiej. Nawet znalazłem stronę https://codeofme.com/pl/

Gość gość
Robiłem badania w Medgenie, na szczęście miałem skierowanie i było za darmoo.... :)

Gość Ludmił0
Hej, a jak się nie ma skierowania to ile trzeba mieć kasy? I jakie tam badania robią (w sensie na co konkretnie)

Gość Taras
to w zależności od firmy: nutrigenetyka ( nietolerancje pokarmowe, dieta, waga, skłonności do tycia, odczuwanie smaku itd.), nowotwory, starzenie się, zaburzenia psychiczne (dwubiegunowe, anoreksja, adhd, depresja), mięśnie, starzenie się, choroby skóry. Jak robisz pojedynczo to wychodzi parę stów na jedno schorzenie. Jak chcesz zrobić wszystko za jednym razem w dobrym laboratorium to najlepiej w Code of Me

Code of Me jest naprawdę w porządku, trochę czekałam na wyniki, ale raport super - trochę się bałam na początku, ale sprawdziłam to laboratorium z którym współpracują i jestem mega zadowolona :) Polecam