Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale jaja, czym bardziej olewam faceta tym bardziej on szlaleje i się nakręca

Polecane posty

Gość gość

To swieża znajmość a ja już głupia nie jestem jak kiedyś. Czyli NIE zagaduję, NIE piszę pierwsza, NIE życzę miłego dnia. Siedzę cicho i odpowiadam na JEGO wiadomości, SAMA nie robię nic. I facet zaczyna coraz bardziej wariować na moim punkcie. Wczesniej uważałam że faceta trzeba trochę osmielic a teraz wiem że to g****o prawda. Oni nie lubią lasek które wykazują inicjatywę. Amen.

Jedni lubią, inni nie. Ale na własnym przykładzie wiem, że lepiej olewać niż biegać za nim. Swojego przyszłego męża zlewałam, nie chciałam z nim być, a on ganiał za mną jak głupi, przyjeżdżał, kwiaty przysyłał, sesrać się chciał i teraz jest najlepszym facetem na świecie. Do poprzedniego zagadywałam, wychodziłam z inicjatywą, zabiegałam o niego, a on mnie zlewał i z wielkiej łaski ze mną był. A przynajmniej tak się zachowywał.

Gość gość
Haze ja tez wcześniej jak debilka zagadywałam, starałam się pisać zabawne smsy, zaczepiałam i zyczyłam miłego dnia. I w każdym takim przypadku faceci mieli mnie gdzieś. Nie wierzę w to że kobieta powinna wykazywać inicjatywę, moim zdaniem to facetom nie odpowiada. Oni lubią zdobywać więc teraz stosuję taktykę na królewnę i to działa. Nie staram się, odpisuje miło ale bez ekscytacji, sama nie zaczepiam.

Gość gość
co za glupota??? ja mam 24 lata i bardzo bym chcial zeby dzieczyna wykazala inicjatywe a to co opisuje autorka to najwiksze gowno na jakie mozna trafic... tak cale zycie mi smigalo ze zabiegalem i gowno mialem co najwyzej "slodkie smski" jak to jedna okreslila i jakoby to bylo cos z czego mialem sie cieszyc... bardzo bym chcial teraz w koncu zeby jakas sama o mnie zabiegala

Ja swojego poderwałam, bo inaczej w życiu sam by się nie ogarnął. Poderwałam, wykorzystałam i starałam się zapomnieć, że istnieje. A on, uparte stworzenie, nie dał o sobie zapomnieć :D

Gość gość
teraz jak wykazuje do dziewczyny zainteresowanie a zobacze ze ona nie odp wystarczajco "entuzjastycznie" albo np wrzuci zdjecie z imprezy lub jakiegos wyjscia z innym typem to od razu calkowicie rezygnuje sram na kolejne starania