Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z podjeciem decyzji co do liczby gosci na weselu

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze slubu nie biore,ale zastanawialam sie nad jedna rzecza- rodzina mojego taty jest b liczna, nie utrzymuje kontsktu z nimi, nie wiem nawet jak wygladaja ich dzieci, itd. Po prostu rzadko kiedy bywam w tym rejonie Polski. Nie chce zeby sie poobrazali ale tak szczerze powiedziawszy nic mnie z nimi nie laczy Wypada ich nie zapraszac?

Gość gość
jak ich nie znasz to i ich nie zapraszaj.rob tylko to na co masz ochote ,nie badz nigdy do niczego zmuszana.zapros tylko tych ktorych chcesz i lubisz,ty nic nie musisz!

Gość gość
Nie rozumiem zapraszania na ślub praktycznie obcych osób ''bo wypada''. Skoro do tej pory nie byliście w bliskich kontaktach, to raczej zrozumiałe.

Gość gość
tzn sa to wujkowie i ciocie u ktorych spedzalam wakacje, moj ojciec ma 7 rodzenstwa, te rodzenstwo ma po 5 dzieci a te dzieci juz swoje dzieci ktorych nie znam... Wujkowie niektorzy sa wporzo,ale niektorych nie chcialabym zapraszac:( Mam tez super kuzyna, ktory ma siostre (jest moja kuzynka de facto)ale nie chialabym jej na slubie, bo jest osoba konfliktowa.

Gość gość
a nie mozecie wyjechac i sie pobrac np.na Wyspach Kanaryjskich?tylko wy 2 (swiadkow znajdziecie na miejscu)

Gość gość
My pobralismy sie w Tajlandii,nikt nic nie wiedzial,jak wrocilam to pokazalam zdjecia i im opadly szczeki.Po co wydawac pieniadze na tyle ludzi pomyslelismy ze to jest tylko nasz slub i 2 tygodnie zylismy jak miljonerzy.Bez problemu nie musielismy nikogo zapraszac..

Gość gość
Skoro nic cię z nimi nie łączy, to dlaczego się martwisz, że się poobrażają? Miej to gdzieś. Ja niedługo wychodzę za mąż i nawet mojego brata nie zaproszę, bo dla mnie on nie istnieje. Do większości mojej rodziny mam podobny stosunek i nie zamierzam ich oglądać w najważniejszym dniu mojego życia. To jest twój ślub i twój dzień i to ty decydujesz, z kim chcesz go spędzić.