Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lans na brode

Polecane posty

Gość gość

czy dostrzegacie wśród 20 paro latków lans na brodę? wydaję mi się że oni nie zapuszczają brody bo "tak chcą" tylko żeby pokazać że nie są gorsi od innych albo żeby pokazać jak kretyńsko w niej wyglądają bo naprawdę widziałem paru już w życiu ludzi którzy z brodą wyglądają tak kretyńsko że aż patrzeć mi się nie chciało. Nawet śmiać mi się nie chciało. Nawet zadbać nie potrafią o tą brodę ani jej przyciąć ani jakoś modelować . Chcą pokazać się jacy to nie są "dorośli" a robią to w zły sposób. Co innego artysta , pisarz, malarz idt. ale lans na brodę jest nawet już nie śmieszny , żałosny... ja tez zapuszczam brodę od x już lat ale nie odnoszę sie z tym tak bardzo i robię to z głową ..

Gość gość
nie zwracam na to uwagi, część ludzi to po prostu bezmozgie gowno ktore leci za kazdą modą, dla mnie facet z brodą/wąsami był, jest i bedzie obleśny i obrzydliwy i kijem bym takiego nie dotknęla, zadna moda nie zmieni moich upodobań szeroka klata i ramiona, umięsnione łydki i uda, waski w pasie, gladki lub lekko owlosiony, krotkie lub poldlugie wlosy bez zniewieiścialych fryzur 🖐️

Gość gość
jak to się mówi.. artystyczny nieład...

Gość gość
mówisz o hipsterach ? oni już przesadzają

Gość gość
facet bez jakiegokolwiek zarostu to nie jest facet tyle w temacie

Gość gość
jak można obnosić się zarostem?

Gość gość
młodo wyglądam 21 lat a ostatnio babka w sklepie się dziwnie na mnie patrzyła jak kupowałem piwo wiec pomyślałem pierdolę zapuszczam brodę niech wiedzą ze ze mnie facet a ci jakaś cipa bo mam już tego serdecznie dość...

Gość gość
no można pokazując że jest się lepszym od innych ....

Gość gość
A ja mam 32 lata i od wielu lat noszę brodę, ponieważ młodo wyglądam,a bez brody czuję się nagi. Oczywiście podgalam maszynką do włosów i golę szyję i policzki, żeby było mi widać rysy twarzy, oraz przystrzygam wąsy. Bywało też tak, że goliłem się, zostawiając jedynie króciutko przystrzyżoną bródkę, a na weselach kuzynek w 2008, 2011 i 2012, byłem ogolony gładko, ale wtedy czułem się nagi i było mi z tym źle.

Gość gość
Dzisiejsze laski są puste. Dawniej jakoś ludzie nosili brody i nic nikomu to nie przeszkadzało, al teraz nagle przeszkadza. Rozumiem, że kogoś wkurzają hipsterzy, bo mi też działają na nerwy, ale oni nie zawsze mają brody. U nich obowiązkiem są rureczki i okulary kujonki.

Gość gość
ja wiem czemu raz mi laska jedna powiedziała że broda to nie bo kuje bo coś tam jak to tak się całować idt dawniej oczywiście broda była wyznacznikiem klasy elegancji , wyższe rody nosiły brodę ... a teraz co? teraz to kojarzone jest z kloszardem , albo menelem....

Gość gość
mnie kiedyś moja dziewczyna chciała zabić jak zapuściłem lekki zarost więc co by było jakby była broda...bez brody źle z brodą też źle .. jak już nie wiem to co wy oczekujecie drogie panie ze co ?? zdecydujcie się wreszcie albo zarost albo bez zarostu. A jak wam nie pasuję to nara.

Gość gość
nawyki się zmieniają wraz z czasem kiedyś modna była broda teraz modne jest co innego a za ileś lat modne będzie znowu co innego. To się zmienia. ale jeśli chodzi o temat brody/zarostu to wkurza mnie to ze mlodzi ludzie zanim cokolwiek sensownego wyroscie nie golą "dziewiczego" wąskiu i przez to wyglądają kretyńsko ale uważają się za dorosłych tylko chyba w inną stronę