Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do dziewczyn

pytanie do dziewczyn,PILNE!!!i bez głupich odp.proszę

Polecane posty

Gość pytanie do dziewczyn

Dziewczyny proszę o radę.Mam chłopaka(21 lat )ja 19.Jesteśmy razem za trzy dni rok.Chce mu zrobić prezent w naszą rocznicę i się z nim przespać.Jestem dziewicą i przeraża mnie ten mój pierwszy raz.Boję się że dam plamę.Że w trakcie powiem żeby przestał bo nie wytrzymam z bólu albo coś innego.On ma takiego dużego(tak mi sie wydaje przynajmniej).Tak jak trzymam go w dwóch dłoniach to jeszcze główka wystaje.I gruby.Nie wyobrażam sobie co się będzie ze mna działo jak połowę włoży.Co robić?Podpowiedzcie?Jak Wy to przeszłyście.Może kupić jakiś nawilżacz,no sama nie wiem...wiem że to infantylne pytanie ale chyba byłyście kiedyś dziewicami i miałyście podobny problem co ja.Najbardziej przerażają mnie jego rozmiary.Choć jak go pieszczę to jest taki piekny:-),a jak dochodzi tak bosko go przechodzą takie skurcze:-) Liczę na Waszą pomoc.Jak się przygotować?

Gość gość
Bądź otwarta.

Gość gość
w jakim sensie?boje się ze jak we mnie wejdzie to tak zaboli ze mnie cofnie

Gość gość
Ćwicz na kabaczku

Gość gość
czemu Ci wszyscy ludzie są tacy płytcy???po co wy tu siedzicie i męczycie oczy?bawią was teksty:''która mi possie mojego 30centymetrowego'' albo ''ale mam chcicę!!!" INFANTYLIZM I DEBILIZM!!!!!!!PO CO KOMU TAKIE FORUM???Takie strony powinny istnieć zeby w razie jakiegoś problemu kazdy mógł zapytać i uzyskać jakąś normalną odpowiedź,ale jak poczytałam co tu ludzie wypisują to się za głowę złapałam!!!DAWAJ,POSSSAAM CI,ZBOCZONY PŁYTKI TĘPAKU!!!!!!

Gość gość
To po co to czytasz, a ssij zresztą , tylko worek wymień jak juz poodkurzasz