Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiednaŻonka

On mi odmawia seksu!!

Polecane posty

Do "BiednaŻonka" - twój przypadek na tyle jest ciekawy (wszystko wskazuje na to, ze nie jest to prowokacja), że założyłem konto (stały nik) - kilka słów na priva do mnie zawsze mile widziane,a mam pewne doświadczenie życiowe (adres mailowy w stopce). Od razu wyprzedzam pytanie - w grę nie wchodzi jakikolwiek kontakt w realu !!!

Gość BiednaŻonka
Może dać nam trochę luzu i wyprowadzić się na jakiś czas ??

Gość gość
A co ci da wyprowadzka? Poza tym dorośli ludzie nie stosują takich gierek.

Gość BiednaŻonka
Może kiedy odpocznie trochę ode mnie to zmieni swój stosunek... Może się mylę, ale nie chce pewnego dnia usłyszeć "wiesz już mnie nie krecisz"" chociaż ciągle się tak czuje.

Gość wdowa po Stalinie
Ja swoje wiem. Pogoń dziada!

Gość gośćMAdzia
Nie życzę ci tego ale może cię zdradził i przez ''poczucie winy'' nie chce się z tobą kochać tak się ''kara''...porozmawiaj z nim szczerze o swoich potrzebach,i podejdź go jakoś czy nie zrobił nic czego żałuje,czy ma problemy jakieś itp.Postaw sprawę jasno że czujesz się urażona tym że nie współżyjecie. ja mam 25 lat, mój mąż 36 jeszcze nie mieliśmy kryzysu seksualnego a jesteśmy ze sobą 5 lat i mamy małe dziecko. A przytula się do ciebie i całujecie się czy w ogóle cię odtrąca??

Gość BiednaŻonka
Ja go kocham mimo wszystko, jak mogę go zostawić przy pierwszym problemie

Gość gość
Jeszcze niedawno miałam ten sam problem.Wręcz upominałam się o seks z mężem a to przynosiło odwrotny skutek i pewnego dnia pomyślałam że spożytkuję swoją energię na czymś innym -na ćwiczeniach fizycznych.Przestałam prosić o seks i czułam się z tym dobrze a mój mąż nagle nabrał apetytu na mnie i kiedy sam proponował numerek to zawsze się śmiał i mówił-dziś sobie odpuść jogging,dziś będziemy się kochać ;)

Gość BiednaŻonka
Całuje, ale daje tylko dziubka. Nie ma namietnych pocałunków. Przytula się jak leżymy wieczorem w łóżku. Ale to by było na tyle z czułości. Rozmawiałam z nim już o tym ale zawsze mówi zd jest ok i nie ma ŻADNYCH PROBLEMÓW. ...

Gość gość
Najlepsze laski na hashnaked.com ! Faceci z #naked robią cuda! Wszystko całkowicie ZA DARMO! A przy tym brak reklam i spamu :) Nic tylko się rejestrować Kochani :)

Gość gość
Moj tez nie chcial. Teraz ma partenera. A ja zostalam sama...

Gość BiednaŻonka
Sprawy mają się tak samo źle jak wcześniej :( niestety nic się nie zmieniło..

Gość gość
U mnie jest ten sam problem. 2 miesiące nic :/ z tym że ma 30 lat i kiedyś było codziennie. ..tłumaczy to stresem, zmęczeniem. ..ale ile to może trwać? Od roku jest tak samo , mogę policzyć na palcach.. kochanki napewno nie ma bo nie miałby kiedy ( większośc czasu spędzamy razem , prowadzimy wspólnie firmę więc nie ma możliwości żeby spotykał się z kochanka w czasie pracy) po za tym samym raczej nie wychodzi.. nie wiem co robić, każda rozmowa kończy się tak samo... :(

Gość BiednaŻonka
U mnie poziom frustracji dochodzi do granic.. Kocham męża i chce żeby mnie pragną, kochał się ze mną jak dziki; ) a tu nic ani seksu ani pieszczot. Rozmowa nic nie daje także i w moim przypadku wiec nie mam zdnej rady dla Ciebie :(

Gość gośćon
Hmm to przykre,a może zmienił orietacje?.

Gość gośćon
Witaj biedna zonko:-)u mnie jest tak sobie ale jeszcze jest

Gość gość
zapraszam do mnie kielce9999@onet.pl

Gość gość
Kim jesteś?

Gość gość
Oj biedna Ty jesteś żonko biedna. Chyba naprawdę pozostaje kochanek. Możesz go kochać ale pieprzyć się z innym. Przyzwyczaisz się. A z kochankiem sex jest lepszy niż z mężem.

Gość gość
gość dziś a ty skąd wiesz? Obrabiasz fujarę cudzemu mężowi?

Gość gość
Sok z selera pół szklanki dziennie z innym sokiem bo się samego wypić nie da i po tygodniu u staruszka tyłek będzie chodził jak skrzydła koliberka. Sama też możesz pić dla towarzystwa ale po tygodniu będziesz podniecona okrutnie

Gość gość
Bydlak jak moze Ci odmawiać seksu, weź go siłą przecież to jego obowiązek małżeński.:P

Gość gość
Powiedz mu że jak sytuacja się nie zmieni to odejdziesz i tyle.

Gość madagaskar548
Ja może z innej beczki. Daj swojemu mężowi selen, może być w tabletkach. Na mnie działa niesamowicie. Ten suplement diety zmienia mnie z faceta o średnim libido w człowieka który ciągle myśli o seksie (potencja też się poprawia:-) ) Dobre efekty może przynieść też połączenie wapń+magnez+cynk. Te pierwiastki odpowiadają za produkcję testosteronu i także zwiększają libido. Wy wymyślacie jakieś kochanki, albo wmawiacie starczy wiek, a może problemem są niedobory minerałów i to jest powód dla którego nie ciągnie go do "tych rzeczy". Jak by co to daj znać jak poszło bo jestem ciekawy jak na niego podziałają te suplementy.

Gość mega gość nr 1000
Może to śmieszne, a może tragiczne, ale mi odechciało się seksu na ładnych kilka dni po przeczytaniu artykułu "Mściciel z Google'a" - wrzuć tą frazę do googli i znajdziesz szybciutko (artykuł z dnia 21.09.2015). Po prostu przeżyłęm wstrząs psychiczny. A po przeczytaniu "www.fakt.pl/Relacja-przedszkolanki-Oprawcy-Danielka-smiali-sie-w-sadzie,artykuly,218975,1.html" oraz "http://www.fakt.pl/Nauczycielka-zyje-w-mieszkaniu-gdzie-zakatowala-dziecko-,artykuly,218251,1.html" po prostu poryczałem się, jak małe dziecko (a mam dość dużo lat na karku). Ogólnie szukaj w googlach "Renata K" oraz " Daniel Litwiniuk" - odechce się wszystkiego.

Gość gość
W jednym z wyżej wymienionych adresów jest spacja, usuń ją - i będzie OK