Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będzie wojna. Przepowiednia Nostradamusa

Polecane posty

Gość Nostradamusss
....i onego czasu rzeczu zaczną sie gubić...nikt nie będzie wiedział gdzie jest jego widelec ani gdzie jest widelec jego brata. Rzeczy już nigdy nie będą na miejscach jakie były im onegdaj dane ...

Gość gaska balbinka
a ja nie mam widelca 😠

Gość Nostradamusss
..... i tedy rzekł im : "I ujrzycie piekielne jupitery rozświetlające arenę. I będziecie swiadkami upadku potęg nad potęgami. Owego czasu Neuer nie obroni strzału fryzjera z Gibraltaru. I pozamieniają się miejscami oceany z lądami."

..." A Muszka będzie jedną z tych które będą miały władze nad światem"... Już dawno została wybrana... Dlatego czasem zaglądam czy krzywda się jej nie dzieje...;-) Mam też w tym swoją rolę... :-) Jest jeszcze inna niewinna istotka z jabłuszkiem i nie tylko... To nara bo dziewdzyny są w stanie wyciągnąć ode mnie wszystko i nic nie zostanie na później. ;-)

Muszko jeśli zajdzie taka potrzeba to ja Ciebie przygotuję.;-) Tylko dasz znak a będę gotowy do działania. ;-) xxx Nie teraz to naprawdę muszę spadać!!! Nara.:-(

Gość gość
ale jak to ma się zgadzać z inną przepowiednią Nostradamusa z 2019 roku która mówi : " .. W kraju nad Wisłą wąsaty znów zwycięży ? skoro ma być wojna światowa to chyba krótko.

Gość gość
niech będzie wreszcie ta wojna będzie,nie mogę się już doczekać