Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból pośladki nogi dretwienie

Polecane posty

Gość gość

Pomocy co mi może być? Jutro idę do lekarza. Od ponad dwóch tyg czuję ból prawego pośladki aż boli całą noga przy chodzeniu, podnoszeniu się. Do tego doszło mrowienie w tej nodze

Gość gość
Coś z kręgosłupem,mój tato tak miał. Może "tylko " wypad dysk,ale niestety może być to coś poważniejszego . coś uciska Ci nerw.

Gość gość
Wypadł*

Gość gość
Rwa kulszowa

Gość gość
Kurde napisałam obszernego posta a większość ucięło. Ogólnie ból się pojawia przy każdym ruchu niemalże. Dodam że jestem półtora miesiąca po cc po którym pojawiły mi sie na tydzień silne bóle w plecach. W samej ciąży w drugim trymestrze miałam ból w pośladki lewym podczas chodzenia ale tylko do momentu rozchodzenia potem już było ok. Ból jest taki ściskający utykam i od paru dni czuję dretwienie w stopie i w łydce czasem. Czy to może być rwa jeśli to w ogóle nie ustępuje? Gdy długo chodzę noga boli jeszcE przez jakie czas

Gość Japko

Dżizas, ja to mam regularnie. Teraz jeżdżę do LINK żeby prewencję uskuteczniać, jogę warto też próbować, niektóre praktyki są dokładnie na takie kulszowe bóle. Trzeba pracować nad pozycją ciała, czy stojącą/chodzącą czy siedzącą, bo to niestety jest ważne. Zła pozycja ryje wszsytko.