Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

0Danka

buty dla drugoklasistki

Polecane posty

dzień dobry, szukam jakiś ładnych bucików dla 8-letniej dziewczynki, z kokardką, serduszkiem, albo coś takiego :) szukam porządnych butów na jesień, najlepiej ocieplanych i KONIECZNIE skórzanych w środku, ale też ładnych, bo o to dosyć trudno?

śliczne buty dla dziedziaków ma Kornecki, ja kupiłam mojej na nowy rok takie różowe martnesy ;) są odjazdowe, ale wybór jest ogromny, jezeli chodzi o takie kolorowe, dziwczęce buciki, nie wiem gdzie mieszkasz, ja jestem z Piły i tu mają niezły wybór, niestety nie ma ich w internecie, ale można sobie zobaczyć co mają i podobno są w całej Polsce, więc raczej nie powinno być problemu

Gość gość
Buciki z Korneckiego można kupić na allegro. Kupuję je najczęściej. Ostatnio też odkryłam AmericanClub. Mój synek ma szeroką, jeszcze dziecięca nozke, a rozmiar już 27, i ciężko dobrać odpowiedne buciki. Zwracam uwagę na wyglad i te dwie firmy są ok. Nie wiem jednak, jak wyglądają kolekcje dziewczęce.

Kornecki ma super kolekcje głównie dla dziewczynek, ja ostatnio kupiłam mojej Oliwii różowe kozaki z motywem w takie kwiatuszki, tak jej się podobały, że stawiała je sobie przy łóżku, jak szła spać :)