Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kończy się Europa, zaczyna Eurabia

Polecane posty

Gość gość

a tak chciałam zobaczyć pola ziemniaczane w Niemczech i piękne domy we Włoszech bez tych czarnych mord :(

Gość gość
to sie nazywa kalifat europejski

Gość gość
A mi się chce śmiać z ludzi którzy wywalili kupe hajsu na naukę Skandynawistyki a w życiu tam nie pojada. Ja będę się uczyć rosyjskiego i starac o wize. W Rosji noe będzie tej czarnej zarazy

Gość gość
Konczy sie wyzwolenie kobiet.Teraz beda szmacone, gwalcone i zabijane.

Gość gość
co racja to racja, można źle mówić o Rosji i o Putinie, ale patrząc z perspektywy normalnego Rosjanina to oni mają bardzo dobrego przywódce bo on o rosyjsjkie czyli ich interesy dba! Tak samo jak nie pozwala na rozmnożenie sie gejostwa, lesbijek, genderów srerów itp tak samo nie pozwoli na najazd ciapatych brudasów. Rosja to ostatnia ostoja normalności

Gość gość
Ja już od dawna ucze się rosyjskiego,narazie w końcu :) opanowana cyrylica, mam łatwiej bo mam znajomych rosyjskojęzycznych. A mąż się że mnie śmiał jak mowilam że będziemy spiertalac z Niemiec do Rosji :p

Gość gość
To co się teraz dzieje to jakaś patologia... Ostatnio chcieli się drogą morską wbić do Włoch, zatrzymała ich straż przybrzeżna, a oni zagrozili, że jak nie zostaną puszczeni, to wyrzucą swoje dzieci do wody... Z [url=http://q.gs/7187688/szantaz-islamistow]>>artykułu<< wynika, że to nie było tylko takie "powiedzenie", bo oni wystawili dzieci za burtę i czekali na rozwój wypadków... Ja rozumiem, że są zdesperowani. Podejrzewam, że w naszej historii też nieraz byliśmy mocno zdesperowani, ale w ten sposób chcieliśmy się ratować przed wojnami, a oni? Przed kim i dlaczego uciekają i czemu zostawiają kobiety tam w samym centrum konfliktu? Przecież to są w dużej większości sami faceci... W życiu się na to nie zgodzę, bo Polska ma problemy nawet na swoim podwórku i nie stać nas na powielanie błędów zachodu. Polecam artykuł, bo opisuje sytuację morskiej granicy Włoch, która często jest pomijana w mediach.

Gość gość
W lutym 2015 roku włoska gazeta Il Messaggero opublikowała stenogramy przechwyconych rozmów telefonicznych, w których ISIS groziło wysłaniem pół miliona imigrantów do Europy w celu wywołania "psychologicznego ataku" na kraje Zachodu. Wśród uciekinierów mieli znajdować się zakamuflowani żołnierze ISIS.Pół roku później rozpoczął się masowy exodus ludności arabskiej, w której 75% stanowią mężczyźni. Powód tak gwałtownych migracji jest wciąż nieznany. Biorąc pod uwagę tylko ten jeden fakt ujawnienia groźby ISIS wymierzonej w państwa zachodnie, które deklarowały zbrojną interwencję w Libii, zgoda na przyjmowanie migrantów jest aktem bezmyślności i brakiem myślenia o bezpieczeństwie państwa. Należy również podkreślić, że omawiana ludność nie kwalifikuje się do terminu "uchodźcy", lecz raczej "emigranci ekonomiczni", gdyż deklarowanym celem ich podróży są zamożne kraje europejskie, najczęściej te, w których społeczności islamskie już mają ugruntowaną pozycję. Bez wątpienia nagłe i masowe przyjęcie tysięcy osób obcych kulturowo wywoła zamieszki i wprowadzi destabilizację w wielu europejskich miastach. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2958517/The-Mediterranean-sea-chaos-Gaddafi-s-chilling-prophecy-interview-ISIS-threatens-send-500-000-migrants-Europe-psychological-weapon-bombed.html

Gość gość
Oni coś na niemców szykują, bo zauważcie że tam na Węgrzech gdzie oni siedzą, dostają jedzenie, picie i oni to od razu wyrzucają a i jeszcze to przydeptają i tylko powtarzają jedno "my nic od was nie chcemy, chcemy do niemiec!" i tak samo mówią w Grecji, we Włoszech, te całe masy pchają się TYLKO do Niemiec, a wczoraj ISIS już wydało komunikat że wśród tych 20tys uchodźców którzy dotarli do Niemiec było ponad 1000 wyszkolonych ekstremistów. Tylko czekać aż zrobią noc długich noży i w jedną noc wyrżną kilkaset tysięcy Niemców

Gość gość
Ostro będzie. Tylko czemu akurat Niemcy?

Gość gość
Przywódcy państwa islamskiego powiedzieli, że bojownicy przypłyną do nas na łodziach i to się właśnie dzieje...

Gość gość81
mówcie co chcecie, ale ja się boję ;/

Gość gość
Wszyscy się boją, nadchodzą bowiem ciężkie czasy. Tylko czarny siedzi spokojnie, bo do niego uchodźcy nie dopłyną. Pozostaje tylko mieć nadzieję, że Tusk coś z tym zrobi, bo na innych nie ma co liczyć...

Gość gość
gość 2015.09.08 x i co, myślisz, że tak rzeczywiście jest? oni uciekają przed wojną, są zdesperowani, nie ma pewności, że sytuacja dokłądnie tak wyglądała... nie nam to oceniać.

Gość gość
szkoda, że artykuł nie ma filmiku, zreszta nawet gdyby miał, to i tak nic pewnego...