Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o kobietach, które wychodza za maż za pierwszego, które je zechciał?

Polecane posty

Gość gość
Są infantylne ze słomą w buciorach...

Gość gość
że są kłamliwymi idiotkami i ze powinny być z tym ktorego napradę kochają

Gość gość
Że to miłość od pierwszego wejrzenia

Gość gość
moja była żona miała na iię Monika i cały czas kłamała odeszłem od nie bo nie kochała mnie

Gość gość
"Że to miłość od pierwszego wejrzenia" nom ... szkoly srednij do kolegi bteraz juz byłego męża ...

Gość gość
moja była zonka ma naimię Monika i po rozwodzie sprzedałem obrączkę i z kłamiącą dziwka nie che ju ż igdy ieć cokolwiek doczynienia

Gość gość
teraz to już wszedzie sa tylko Moniki więc nara

Gość gość
Jestem mężatką już (niedługo) 16 lat i mój mąż jest moją pierwszą "dojrzałą" miłością. W liceum miałam dwóch chłopaków, ale to były moje pierwsze kroki w związkach no i nie były one zbyt poważne. Ale to męża traktuję jako pierwszego prawdziwego chłopaka. I to nie jest tak że pierwszy lepszy. To się czuje, czy ktoś jest odpowiedni czy też nie. Np. moja kuzynka. Też pierwszy chłopak, potem się zaręczyli. Po 8 latach związku miał być ślub i ona nagle stwierdziła że to nie to. Tak po prostu. Przez 8 lat było wszystko dobrze, aż na 4 miesiące przed ślubem rzuciła go. Po dwóch latach wyszła za mąż za kogoś innego- znalazła to czego jej brakowało w tamtym związku. Może ten "pierwszy lepszy" dla innych ludzi, dla kobiety jest "jednym jedynym"?

Gość gość
Ja niedlugo wyjde za mojego pierwszego chlopaka bo nie chcialam i nie chce innego