Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noworodek zachowanie

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, jak zachowują/zachowywały się Wasze noworodki? Córka ma 3 tygodnie, do tej pory była aniołkiem - spała, jadła, kupa, chwilkę czuwania grzecznego i znowu spała, jadła itp... A teraz wszystko się zmieniło. W dzień ledwo śpi, wierci się, macha rączkami, nóżkami, trudno ją uśpić nawet jak widać, że spiąca. W nocy z dotychczasowych 2.5-4 godz mojego snu zrobiło się 1.5-2 maks, z Bogiem sprawa jak spokojne, bo mała nieraz między karmieniami wierci się, stęka, jęczy... Brzuszkowe sprawy mamy mniej więcej opanowane, zresztą.. to nie wygląda na brzuszek nawet mocno. Ja jestem już zmęczona.... :(

Gość gość
tak się zachowują noworodki :) jeszcze mu się 1000x zmieni zachowanie. za 3 lata zaczniesz przesypiac noce

Gość gość
no moja kolezanka tez tak miała, po prostu jej córcia przesała potrzebowac tyle snu i bardziej szalała. A jest szczesliwa czy robi wrazenie ze ja cos boli?

Gość gość
To prawda, że jeszcze dużo razy zmieni się zachowanie dziecka.

Gość gość
Nie sprawia wrażenia, że coś ją boli, ale na szczęśliwą też nie wygląda :P W sensie, ja nie widzę po niej żadnych emocji poza potężnym wkurzeniem, jak jest mega głodna.