Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze myślałam, że jestem przeciętna z twarzy, ale teraz wiem, że jestem

Polecane posty

Gość gość

brzydka : /// Wczoraj szłam, a z naprzeciwka szło 2 chłopaków. Gadali ze sobą i mijając mnie przestali, popatrzyli na moją twarz, a potem już metr za mną wybuchnęli śmiechem, a jeden z nich "o ch*****j".... najgorsze, że to nie pierwsza taka sytuacja : ////

Gość prawictwo pospolite 193
moze wybuchneli smiechem bo rozmawali o czymś wczesniej .. Nie wmawiaj sobie ze ty byłas przyczyną tego smiechu .. masz zbyt negatywne nastawienie ..

Gość gość
Nie przejmuj się pewnie to byli jakieś małolaty.

Gość gość
nie przejmuj się, każdy ma inny gust

Gość gość
Nie pękaj, ryj to nie wszystko, ważne jest chętne i zadbane krocze :-)

ja w życiu spotkałem dużo brzydkich dziewczyn , ale to nie jest powód zeby sie z nich wyśmiewac .. Nikt sobie wyglądu przecież nie wybiera .. Ktos sie urodzi brzydkim i to nie jest wina ze jest brzydki Natomiast ma sie z pewnoscia wplyw na wagę .. Człowiek nie rodzi sie z waga 150 kg Jak panna tyle wazy to mi sie nie podoba, bo moze cos z tym zrobić .

Gość gość
dlaczego polskie młodzieniaszki to takie prymitywy????? kto mi powie dlaczego? przecież skoro była cisza, i śmeich był dopiero po zobaczeniu dziewczyny to na 99% procent wysmiewali sie z niej...kto wybuch śmiechem ni z gruchy ni z pietruchy bez powodu? ludzie chorzy psychicznie może tak...ale nie zdrowi psychicznie

Gość gość
mi też coś takiego się przytrafia :( mijam grupkę i 5 sekund póżniej rechot choć o niczym nie rozmawiali....a najbardzij mnie wkurza, że jest mi przykro, smutno a ktoś mi jeszcze wmawia, że mam zaburzone postrzeganie rzeczywistości i mi sie to przyśniło...zamiast skupić się na tych prostakach to tylko mnie drażnią....

ja znacznie bardzie potępiam nadwage od brzydoty bo na wage ma sie wplyw ..

Gość gość
Najgorsze, że zawsze myślałam, że jednemu się spodobam, a drugiemu nie. Ważę 53 kg przy 166cm. Mam duży biust, ale twarz tragedia jak widać :/// Miałam kilku chłopaków i czasem mnie ktoś podrywa, ale teraz wiem, że to byli desperaci :/

Gość gość
Zainwestuj we fryzjera i idź raz do makijażystki, pokaże Ci jak możesz dobrze wyglądać.

Gość gość
mnie rodzice uczyli, że nie komentuje się głośno i pod żadnym pozorem, czyjegoś wyglądu w kontekście negatywnym bo to jest niegrzeczne, bo to może być bolesne, bo tak robią prostacy, którzy nie rozumieją, że inni ludzie mają uczucia nie rozumiem, jak można się tak zachowywać inna rzecz, że ludzie bywają niezwykle pochopni w swoich ocenach i zero jedynkowi albo piękne albo brzydkie na dodatek złośliwość i poprawianie sobie humoru czyimś kosztem

Gość gość
kto mi powie dlaczego sa tacy chamscy? przecież ktoś tu musi wiedzieć! przebywacie wśród młodych chłopaków to może mi wyjaśnicie co siedzi w ich głowach i dlaczego nie potrafią pomyśleć, że komuś będzie przykro? DLACZEGO?

masz zbyt niskie poczucie własnej wartości .. A tymi pajacami , którzy cie wysmiewają sie nie przejmuj .. Należy tylko współczuć ich dziewczynom .. Bo ich dziewczyny nie wiedzą z jakimi prymitywnymi c*****i chodzą

o ich dziewczyny nie wiedzą z jakimi prymitywnymi chujjaaami chodzą

Gość gość
to nie znaczy, że jesteś brzydka i nikomu sie nie podobasz, to znaczy po prostu, że jest na świecie dużo bardzo głupich, żałosnych ludzi i tyle, nic więcej

Gość gość
Pewnie chodzisz saute :D:D

Gość gość
Nie lam sie:-) Ja tez kiedys raczej do pieknosci nie nalezalam, wystarczlo zmienic fryz, kolor wlosow, makijaz staranniej zrobic-nie przasadzac, tylko oczy tuszem i naokolo korektorem zeby podkow nie bylo i 70% facetow sie za mna odwraca. Nie, nie chwale sie bo jak sie nie "ogarne" to tylko "koneser eu naturel" 1 na 20 zerknie:-) Faceci to wzrokowcy, lubia jak kobieta jest kobieca, zadbana i pewna siebie. A tymi ciulami sie nie przejmuj bo szkoda nerwow. Poswiec sobie dziennie 10min wiecej to zauwazysz efekty. Pozdrawiam.

Gość gość
kobiety tez sa wzrokowcami, a jednak ciacha po ulicach nie chodza ; p

Gość gość
No niestety, facet jak o siebie dba to uwazany jest za "pedzia" za przeproszeniem! Nikogo nie obrazam, pisze tylko jaki taki facet ma przydomek u kolegow a wiadomo dla wiekszosci z Nich to jest bardzo wazne. Co jest bledem bo kazda kobieta chce muec zadbanego faceta a nie takiego co ma skorupe zolwia zamiast piet, brudne pazury (celowo nie paznokcie) etc... Ja tylko opisalam jak autorka tematu moze sama sobie pomoc, byc bardziej pewna siebie. Przeciez nie trzeba miec cyckow wywalonych z bluzki i kiecki tak krotkiej, ze widac tylek. Subtelne zmiany dodaja pewnosci siebie.

Gość gość
a jaka jest według was dobra reakcja na taka sytuację? powiecie ignorowanie...ale to jest takie upokarzające...:( a "sprawcy" będą to robic dalej innym dziewczynom i nawet do tych pustych łbów im nie przyjdzie, że robią źle.....

Gość artems
jak każda kobieta masz swoje atuty. Jesteś szczupła i masz duży biust a to już bardzo dużo. Twarz zawsze mozna zamaskować makijażem więc się nie zajmuj jakimiś prymitywami. Jak to jakieś dzieciaki to wiadomo że nic w glowach nie mają

Gość gość
Młodzi byli, ale to i tak przykre :P