Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochany uczeń

Nowa koleżanka

Polecane posty

Gość Zakochany uczeń

Mamy nową koleżankę w klasie, przeprowadziła się z rodzicami z drugiego końca Polski, dla mnie zjawiskowa dziewczyna lecz mnie onieśmiela i nie wiem jak do niej zagadać. Postanowiłem więc ją śledzić. Wczoraj po szkole dreptałem za nią i japy nie mogłem zamknąć z wrażenia, gdy zobaczyłem gdzie wchodzi. Cztery domy przed naszym obejściem. Z łazienki na dole albo z sypialni rodziców na górze widać wejście do tego domu, więc przesiedziałem do wieczora na przemian, raz w łazience, raz w sypialni. Nie wyszła. Znam tych sąsiadów tylko z widzenia i nazwiska, dlatego zapytałem mamy, czy wie, kto się do nich wprowadził ale ona o niczym nie wiedziała. Rano, może nie przypadkiem zobaczyłem jak wychodzi. W co ona gra ? Przyjechała na stancję ? Po co kłamała, że z rodzicami ? Powiedzieć jej, że wiem gdzie mieszka i praktycznie jesteśmy sąsiadami ?

Gość gość
Po prostu bądź dla niej miły, uśmiechaj sie często, zapropnuj czasem, że ją odpirowadzisz do domu.

Gość gość
powiedz ale w cztery oczy i poczekaj na drugą reakcję

Gość gość
Kłaniaj się nisko może złapiesz za piździsko.

Gość Zakochany uczeń
Przecież jak normalnie pójdę do domu, to najpóźniej na naszej ulicy się spotkamy. Co, mam uciekać czy zwolnić tempo ? A jak jutro w drodze do szkoły się zderzymy, to co jej mam powiedzieć ?

Gość Zakochany uczeń
Poczekać dzisiaj na nią przed domem ?

Gość gość
Pewnie.