Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość AaaCccGggIii

Jak myślicie czy wyszedłem na idiotę przed tą dziewczyną ???

Polecane posty

Gość AaaCccGggIii

Witam :) Mam pewien problem...Wczoraj gdy jechałem na rowerze do Szkoły (Do Technikum mam 18 lat) to zobaczyłem pewną dziewczynę...dziewczyna ta szła na nogach do swojej Szkoły (Do Gimnazjum...i ma ona 15 lat) No i...warto dodać że dziewczyna ta od dłuższego czasu mi się podoba i już ją kilkukrotnie widziałem jak szła do swojej Szkoły aczkolwiek nie miałem nigdy odwagi do niej zagadać...wczoraj jednak zdobyłem się na odwagę i zagadałem do niej :) A dokładniej to zapytałem się jej o godzinę...odpowiedziała mi która jest godzina :) I potem powiedziałem do niej takie coś "A tak apropos Maciek jestem a ty" ona odpowiedziała "A ja Monika" I po tym zaproponowałem jej że odprowadzę ją do Szkoły :) Zgodziła się i ją odprowadziłem pod Szkołę...za daleko to ja jej nie musiałem odprowadzać ale mniejsza z tym :) Później napisałem do niej na Facebooku takie coś "Siemka...czy mógłbym jutro lub pojutrze do ciebie przyjść a jak tak to podaj mi swój numer domu bo nie wiem gdzie ty mieszkasz" Ona odpisała takie coś "Chyba sobie kpisz" A potem ja jej napisałem "Nie kpię sobie niby po co miałbym to robić" A ona odpisała takie coś "Mhm czyli zadajesz mi pytanie ale jak nie uzyskasz satysfakcjonującej cię odpowiedzi to żartujesz" Dziwnie napisała...nie mam pojęcia co to mogło w ogóle znaczyć !!! Powiem wam że w życiu to ja mam przesrane i to bardzo !!! Nie mam żadnej koleżanki (Nawet w swojej klasie) Mam tylko kolegę który mnie męczy - Mam dość takiego życia !!! Pomóżcie mi !!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować