Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PSL KRUSem stoi śmieszna stawka daję im poparcie rolników!!

Polecane posty

Gość gość

Żądam zrównania stawki ZUS i KRUS!!! Rolnicy mają za dobrze, płacą grosze, biorą ugory i walą system, jak można mieć 6-8 samochodów na podwórku i trąbić że jest się biednym??? Ja pół życia jestem w mieście gdzie mieszkam na codzień ale każdy weekend i całe wakacje jestem u babci na wsi i znam ciężką pracę przy gnoju,warzywach,zbożu, na polu ciągnikami i kombajnem itp. od 7-20 z krótkimi przerwami 6 dni w tygodniu i wcale nie jest tak ciężko jak to biadolą te umęczone rolniki!!! Za bardzo od d**y im podomiękało są już tylko roszczeniowi zawsze im mało i biadolą . Nie może być tak że państwo Polskie rekompersuję rolnikom tylko dlatego że pracują 4 godziny dziennie dłużej i nie mają tylu rozrywek co w mieście, jest to zbyt duża rekompensata sprawiająca że czują się nietykalni i jak pączki w maśle płacąc śmieszne małe podatki, po co niektórzy z nich chodzą do Kościoła skoro stosują ohydne przekręty aby tylko się nachapać czy tak nauczał Pan??

Gość gość
jedź na wieś :) ja tam wolę wieś od miasta ludzie inni mniej wredni a i życie spokojniejsze :)

Gość gość
Yebany krus powinien zostać zlikwidowany. Kolejna specjalna kasta obok mundurowych i górników.

Gość gość
To prawda PSL zawsze wejdzie do sejmu bo rolniki się boją właśnie likwidacji K lub piołączenia KRUS z ZUS a wtedy składki były sprawiedliwe dla wszystkich!! Sam zamierzam zwiać na KRUS po to będe robił uprawnienia rolnicze. A żeby było jeszcze śmiesznej tysiące osób mieszkających na stałe w miastach płaci składki KRUS!! To jest dopiero oszukiwanie państwa.

Gość gość
I tak większość z miasta też próbuję uciec na KRUS

Gość gość
niewiem czy wiesz ale księża też płacą krus