Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uchodzcy

Polecane posty

Gość gość

masakra z tymi uchodzcami :O mieszkam w UK od paru lat i tu normalne jest ze na ulicy widzi sie Czarnych, Pakistanczykow, Hindusow, Arabow itp itd, wczesniej mieszkalam w Holandii przez 2 lata i tak samo ludzi roznych kultur zyja obok siebie w zgodzie i nikt nikomu nie przeszkadza sledze na biezaco wiadomosci i to co teraz wyprawiaja w POlsce i na Wegrzech to zal.pl normalnie :O ludzie uciekaja przed wojna a POlski rzad nie chce ich przyjac, masakra :O jak POlaczkow przyjmowali na zachodzie to bylo dobrze a teraz jak POlaczki maja komus pomoc to zle :O masakra :O nie wiem co sie musi stac zeby zmienila sie mentalnosc w POlsce :O masakra :O normalnie wstyd byc polakiem, mam juz dosyc tlumaczenia sie przed moimi znajomymi w UK ze nie popieram faszystowskiej polityki Andrzeja Dudy i nie jestem rasistka jak ludzie w POlsce :O masakra :O

Gość gość
no rzeczywiście Polacy za zachodzie palą flagi danego narodu w jakim sie znajdują robią burdel gwałcą mordują są uniewinniani, prowadzają swoje chore zasady, i chodza po ulicah z napisem, british police go to hell....ty na prawde nie wiedzisz tego probemu? Polacy chociaz jada pracować...a ci muzyni i reszta małp...tylko socjal im na głowie, a poźniej bęzie ich tylu w każdym kraju, że wybchnie islamska reowlucja na cały świat, powstanie jednolita rasa i ejden światowy rząd, do tego zmierza ten cały pomysł j*****j unii.

Gość gość
gość dziś w*********j rasistowski cwelu, hitler cie w d**e ****** jak byles dzieckiem i teraz masz gowno zamiast muzgu debilu

Gość gość
Kurwa debile nie rozumieją ze oni nie różnią się tylko wyglądem od nas a wszystkim. Nie mają żadnych cech człowieczeństwa w sobie, kieruje nimi żądza zniszczenia k***a ale tepa suka co mysli p***a tego nie rozumie..

Gość gość
Nie porównuj IIWŚ czyli prawdziwego Holokaustu do ciapackich porachunków!!!! Polacy emigrowali przed śmiercią, a ciapaki się pchają do Europy w typowo ekonomicznej sferze (jeśli którykolwiek w ogóle przyjmie pracę!). Dla nich wojna domowa jest doskonałym pretekstem do wyemigrowania. Media a w szczególności TV SUBIEKTYWNIE pokazuje całą sytuację. Pokazują TYLKO jedną stronę medalu, ale druga może się okazać wręcz DRASYCZNA!!! Węgrzy doskonale wywęszyli co się kroi!!!

Gość gość
No i dobrze by było żebyś tu KURVO nie wróciła!!!

Gość gość
To nie rasizm to racjonalizm. To jest masowy pokojowy atak na Europę tej dziczy! Nie chce ich w Polsce ,ta dzicz chce się tutaj rozpanoszyć i zagarnąć tereny.wcale nie mają zamiaru się asymilować oni chcą wprowadzić swoją religię i kulturę choć jedno i drugie jest chore. W jakiej zgodzie w uk a te przemarsze i Jeżeli nie wierzysz w Allaha to idziesz do piekła;tylko dlatego ze nie wierzysz w to co oni wierzą,jesteś zlem które trzeba zlikwidować! Ogarnij się autorko . Bo jak cie zgwałcą lub w wybuchu zginie twój najbliższy to przestaniesz p*******ic . W każdym bądź razie nie chce tego bydla w polsce

Gość gość
19:52 ja mam 'g****o zamaist muzgu debilu'? Po peirwsze mózg piszę się przez ó i u więc kto tu ejst debilem? A po drugie, dalej wierz w to co gadają ci w telewizji a obudzisz się z murzynem na strychu gwałcący ciebie w kakao! I to ja mam gowno zamaist mÓzgu? Porsze cię pedia cie ogłupili, zoabcz co sie dzieje w grecji, imigranci wchodzą ludzia na chałupy i nikt nic z tym nie robi, i to samo będzie w polsce, a ty mi wmawiasz, że oni się tylko rożnia kolroem, oni uwazają się za wyższą rasę, widzisz co sie stało z maistem Detroit w USA DLA PRZYKŁADU? jak tylko biały sie pokaże na jakieś dzielni czzarnych to od razu wpeirdol, i kto tu kogo toleruje a kogo nie, hm? bo ja jakoś nie widze by biali bili od razu czarnych na białej dzielnicy!

Gość gość
Wegrzy sa dziwni, co im szkodza ci uchodzxy, pusciliby ich tam gdzie chca jechac i by kazdy byl zadowolony, a tak bawia sie w straznika europy, po co to?

Gość gość
ZGŁASZAJCIE RASISTOWSKIE WATKI NA DYŻURNET : https://dyzurnet.pl/formularz.html zaznaczamy pole "Rasizm i ksenofobia" wklejamy link do watku z kafeterii , podajemy swój mail a oni prześlą dalej zgłoszenie Policji. Sam zglosilem juz kilkanascie watkow :D

Gość gość
To pewnie głupie solary tworzą te tematy, które jara ciemna karnacja i nie mają za nic pojęcia o świecie. Autorko stajesz w obronie tych, którzy by Cię zg****ili, urwali leb i poćwiartowali a gnoisz tych, którzy zapewne by Cię przed tym obronili. JESTEŚ NORMALNA?!

Gość gość
Nie chce żeby mi tu kał obrzydzak widoki :o

Gość gość
jaki rasizm? mam prawo kogoś nie lubić? każdy , kto mi tego prawa zabroni dostanie ode mnie w łeb. nie ubię tych ciapatych, co będą chcieli podbić europę. pozostałych, co zostaną w swoim kraju lubię. teraz mendo donoś na policje o moim rasiźmie.

Gość gość
jasne, wyrzucaja ludzi za burtę, a potem z krwią na rękach mienią się uchodźcami. przecież to mordercy!!!! A gdzie śledztwo?

Gość gość
ja nie mam problemu żeby żyć w zgodzie z każdym człowiekiem, ale jak ten człowiek przychodzi do mojego domu i ma mi mówić, jak ja mam żyć, to już nie jestem z nim w zgodzie!!!!!

Gość gość
Dla nich zabić człowieka to jsk dla Ciebie ubić robala..

Gość gość
jak POlaczkow przyjmowali na zachodzie to bylo dobrze a teraz jak POlaczki maja komus pomoc to zle x A kiedy to Polacy byli dobrze przyjmowani na zachodzie? Angole już dziś nas nie chcą, bo jest nas tam za dużo. A w czasie wojny nie emigrowaliśmy aby się ukrywać, ale aby walczyć... to dzięki Polakom Anglia nie dostała w dupę od niemiaszków, a we Francji to właśnie Polacy bronili ich granic, bo żołnierze Francuscy uciekli jak tylko zobaczyli Niemca :) My za granicą asymilujemy się z innymi, nie ustanawiamy swoich praw, nie domagamy się specjalnego traktowania, nie przeszkadza nam inna wiara, ani nie zabijamy niewinnych ludzi. Europa już przeszła przez średniowiecze, kolejne nie jest nam potrzebne!

Gość gość
nie chcę w Polsce muzułmanów, bo będą domagali się zakazu konsumpcji wieprzowiny i ubierania choinki na Boże Narodzenie, tak jak robią to we Francji i we Włoszech

Gość gość
Ja proponuję aby wysiedlić z mieszkań socjalnych i komunalnych polaków, samotne matki z dziećmi i dać te mieszkania uchodźcom i jeszcze przydałoby się podnieś podatki, aby dać im zasiłki i godne życie w PL. Kto jest za?

Gość gość
jak patrzę na te ciapate tłumy, to chyba to nie są uchodźcy, tylko żołnierze. Dobrze zorganizowani, jednomyślni, jeden wykrzykuje hasła, reszta za nim powtarza. jeden zaczyna czymś rzucać, reszta za nim. To napewno nie są przypadkowi ludzie, co przyszli po pomoc. Oni przyszli brać!!!

Gość gość
Za każdym razem w wiadomościach mówią o uchodźcach, to na pierwszym planie pokazują kobietę z dziećmi, lub same dzieci, a w głębi sami zdrowi faceci w wieku 20-35 lat, do tego nieźle i modnie ubrani... czy tacy przypadkiem nie powinni walczyć o swój kraj?

Gość gość
To nie rasizm tylko walka o wolność w swoim kraju, troska o najbliższych. Syryjczycy zrobili piekło w swoim kraju a część z tych tzw. uchodźców to żołnierze Państwa Islamskiego lub agenci, szpiedzy werbujący sfrustrowanych Europejczyków. Zacznie się masowy seks Europejek z Syryjczykami a potem wywóz dzieci za teren Europy na szkolenia do Państwa Islamskiego. Europa swoją biernością i łagodnością sama kręci na siebie bata. Europa nie ma wspólnej armii by bronić się przed terroryzmem i otwartymi zbrojnymi atakami. Będzie podobnie jak w przypadku podziału kiedyś Polski na dzielnice. Każdy Europejski kraj będzie upadał osobno po kolei. Francja już przyzwyczaiła się to obecności terrorystów, Niemcy do ataków na niemieckich obywateli, którzy są już mniejszością we własnym kraju. Pojedźcie to ich krajów czy katolik czy inny ma jakieś prawa u nich? żadnych ! Mogą was porwać i zabić!

Gość gość
Nie rozumiem tej nagonki w Europie Zachodniej - kiedy Polska odmowila przyjecia imigrantow?!? Od poczatku Polska zgodzila sie przyjac ponad 2 tysiace uchodzcow!!! Ludzie nie wierzcie wszystkiemu co pisze zachodnia prasa szukajaca kozla ofiarnego!!!