Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem Europejką

Zapraszamy na manifestację broniącą imigrantów! Plac Defilad w Warszawie,

Polecane posty

Gość Jestem Europejką

12 września o godzinie 16:00 Pokazemy ze jestesmy przeciw tym sierdzącym rasistom , ze polska jest tolerancyjna i jest nie tylko dla polakow ale dla kazdego pzresladowanego w swoim kraju :)

Gość gość darekk
Bede na 100% , popatrzec na te łyse łby i mordy rasistów po drugiej stronie i zrobie im zdjecia :D

Gość gośćść
Polska jest dla Polaków i dla wszystkich którzy szanują nasze tradycje i obyczaje. Przykro mi ale ci biedni uchodźcy nie mają najmniejszej ochoty szanować naszej kultury, więc niech lepiej nie przyjeżdżają

Gość gość
Ale co silay będziecie ich tu trzymać ? Po to remontujecie baraki w Auschwitz? Bo oni nie chcą tu być! Mozecie sobie manifestować.

Gość gość
a co prosicie się o wpier....ol ? to ok przyjdziemy :D

Gość gość
Polska jest dla Polaków xxx skoro tak to wypad z niemiec uk i innych krajów ! ! ! :D polska nie jest tylko dla polakow smierdzacy rasisto

Gość gość
Sobieski się w grobie przewraca

Gość gość
Bedzie was moze z 4 osoby?

Gość Jestem Europejką
i jednocześnie jestem bezmyślną przeżuwaczką ideologicznej karmy na bazie wymiocin marksa, żiżki ze znaczącą domieszką frakcji majowej 68 zeżrę wszystko co mi podadzą, byle miało napis WOLNE OD KSENOFOBII oraz PRZEBADANE TOLERANCYJNIE :)

Gość gość
jeszcze im meczet wybudujcie, antypolskie sprzedajne świnie, wstyd mi za was :O

Gość gość
skoro tak to wypad z niemiec uk i innych krajów ! ! ! smiech.gif polska nie jest tylko dla polakow smierdzacy rasisto x Polska jest przede wszystkim dla Polaków tak jak Niemcy głównie dla Niemców i tak dalej to bardzo proste Polacy nie są zagrożeniem, bo głowy nie utną, najwyżej auto ukradną z tym sobie policja niemiecka, brytyjska radzi Polacy nie dewastują tożsamości kulturowej, bo przynależymy do tej samej kultury białego człowieka tak, tak, to jest kultura białego człowieka zbudowana na antyku i chrześcijaństwie doprawdy trzeba mieć bardzo przesunięty na lewo mózg, żeby nie pojmować prostych spraw przede wszystkim tego, że TOŻSAMOŚĆ KULTUROWA, jest fundamentem spokoju społecznego lepiej nie mieć problemów, niż je mieć naprawdę to nie ma dla nas znaczenia, czy przetrwa więcej, czy mniej muzułmanów dla nas lepiej, by było ich mniej to jest nieludzkie, ale cholernie praktyczne multikulturalizm tak samo upadnie, jak upadały wszystkie absurdalne ideologie to tylko kwestia CZASU i KOSZTÓW

Gość gość
gość dziś xxx dokładnie tak !!!!!

Gość gość
multi kulti nie ogarnia że Ci ludzie będą gwałcić, kraść i zmieniać nasze życie w permanentny strach, jakby chcieli przyjechać tu do pracy to bym słowa nie powiedziała - to jest zaraza jak rumuńscy cyganie.

Gość gość
A co autorko. Już nie możesz się doczekać, żeby dać doopy i chwalić się na instagramie zdjęciami z brudasami?

Gość gość
ktokolwiek wyjechał i gadał ze zwykłymi ludźmi czy do Niemiec, UK, Francji, Szwecji ten słyszy to samo NIE CHCEMY JUŻ WIĘCEJ OBCYCH KULTUROWO boimy się ich bo są agresywni, roszczeniowi i co tu dużo gadać zamieniają nasze kraje w coś zupełnie innego jakiś konglomerat bez wartości i obcy proste ludzkie potrzeby jak poczucie bezpieczeństwa, poczucie swojskości, potrzeba bycia wśród swoich, komunikowania się ze swoimi w stabilnej i zrozumiałej dla wszystkich przestrzeni kulturowej to wszystko jest nazywane ksenofobią, ciemnogrodem lewica nie rozmawia z ludźmi, tylko ich poucza oni mają siebie za proroków nowego świata Europa ma swoje problemy, także jest nim migracja Polaków ale idźcie i zapytajcie, czy Bawarczyk w Monachium będzie wolał muzułmanów, czy Polaków? pomagać można i trzeba, ale dotkniętym wojną i to możliwie blisko ich domów lewica nakręciła swoim zwyczajem histerię rzekomej tolerancji i humanizmu i zbierze tego owoce, pod postacią armii nienawistnych terrorystów już zapomnieli idioci, jak byli czarlim :D nie mają głowy i nie będą jej mieli bo im utną

Gość gość
za ileś tam lat będą kiwać głowami i pytać JAK TO SIĘ MOGŁO STAĆ gdy już nie podmiejskie dzilenice ale całe miasta będą płonęły gdy policja nie będzie sobie radziła ale oczywiście nienawidzący własnego pochodzenia idioci bredzą o strasznej katolickiej Polsce x nie chodzę do kościoła, jestem agnostykiem ale mówię wam ludzie, że bez tego kościoła naprawdę będziemy już tylko tępą masą jak Szwedzi trzeba się trzymać chrześcijaństwa nawet jeśli nie bardzo się w to wierzy ale jest to coś z czego wyrasta nasza kultura po coś ten Sobieski szedł pod Wiedeń

Gość gość
niech sobie chodzą do kościoła nikomu nie zabraniam ja tylko nie chcę takich odmieńców w naszej Polsce ! oni tu nie pasują koniec kropka !!!!!

Gość gość
Muzułmanie nie mają powodów by uciekać do Europy. Polska robi słusznie nie przyjmując ich – mówi Miriam Shaded, chrzescijanka z Syrii.

prawdziwi uchodźcy boją się imigrowac do takich Niemiec,z racji tego,ze tam większość stanowią muzułmani.Uciekają od prześladowców,a w konsekwencji trafią w takie same szambo. Uchodzcy to tylko pretekst ;/ Oczywiście jestem na Nie ;) Za to moja mama mnie dziś rozbroiła stwierdzeniem ... cyt. ; nie wierze,że przyjadą do częstochowy :P:D

Gość gość
gość dziś masz rację

Gość gość
"jestem europejka" ty glupia IIzdo, przeciez ci uchodzcy nie sa europejczykami. Wiec o co ci chodzi tepa strzalo?

Gość gość
przecież to prowo było :D

Gość gość
nie szkodzi, że prowo ale w duchu lewackiej propagandy więc reakcji powinna być

Gość gość
Popieram! Polska jest dla wszystkich !