Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do osob ktorym przeszkadzaja imigranci

Polecane posty

Gość gość

pomyslcie o tym,ze to moglo spotakac was.... jak otworzyli granice z zachodnia Europa to z Polski wyjezdzalo kilkadziesiat autobusow dziennie o ile nie wiecej i nasi rodacy zasuwali na zachod po lepsza przyszlosc !!!!!!!!! Jaka przyszlosc maja te rodziny z malymi dziecmi,ktorych kraje zaczynajac od Iraku potem Syrii zostaly rozwalone?????komu na tym zalezalo??? Saddam nie byl zlym czlowiekiem ,dbal o dobra wszystkich religii i nigdy nikogo nie dyskryminowal,trzymak wszystko krotko,a moze wlasnie tego potrzebuja kraje arabskie??? Izrael bujduje u siebie mur aby zapobiec expansji emigrantow no prosze a sasiad....Arabia Saudyjska ma sie rowniez cudownie hahaha bo ma kase ... to tyle ,a przeciez za czasow komunizmu my rowniez szukalismy azylu...

Gość gość
ja nie mam nic przeciwko, mogą do nas przyjezdzac murzyni, chinczycy, kto chce ALE NORMALNI, NIE RELIGIJNI PSYCHOPACI ktorzy udają biednych uchodzców a tu chcą wyludzac zasiłki albo robic gorsze rzeczy :( nikt tego nie kontroluje, biorą wszystkich jak leci :( Polacy to zle porównanie, my nie jestesmy religijnymi oszołomami tylko hipokrytami religijnymi a to roznica, Polak ci noża w brzuch nie wbije za obrazanie boga czy papieza, sprobuj nazwac koran gó/wnem to ci łeb utną, o to chodzi, nie rozumiesz?

Gość jazula
Otwórz oczy ,ilu tam jest uciekinierów ,5% ? Może 10 ? Ci co naprawdę potrzebują pomocy ,są tam na miejscu ,a świat nic nie robi ,ONZ ucina kasę,NATO jakoś się nie pali choć oni nam grożą, Ameryka niby takie mocarstwo a nie może sobie tyle czasu poradzić z bandą dzikusow? Dlaczego nie pozwalają Rosji się zaangażować w walkę z państwem islamskim? Kto finansuje te przemyty?

Gość gość
Nie dywaguj tyle bo to chamstwo wyłazi z butów rządowi PO nie chciano przyjąć Polaków ze wschodu a bydlaki przyjmują całkiem obcych i o to tutaj chodzi! !

Gość gość
Dziewczyno ty nie kumasz.ISLAM i cala otoczka to inna mentalnosc !!! Ci luzie chodz tak samow ygladaja sa inni.Ty i inni liberalowie nie mozecie tego zrozumiec,ze to nie mentalnosc bialego czlowieka i to nie europa.Wpuszczaja konia trojanskiego. Poczytaj sobie o szwedzkiej dzialaczce na rzecz uchodzcow Elin Krantz zamordowanej i zgwalconej.Jest mase takich opowiesci,chodzby z dzis http://www.wykop.pl/link/2739929/amerykanka-ktora-udala-sie-do-nepalu-aby-pomoc-po-trzesieniu-ziemi/ Czy wy lewaki nigdy nie skumacie,ze to ludzie z innej kultury i mentalnosci,ktorzy pokazali juz w w usa,uk i francji swoje zamiary ??? Obudzccie sie

Gość gość
ci biedni uchodzcy - jesli jestes kobieta- uwazaja ze nie masz duszy, i nie jestes człowiekiem. Czy chocby to ci nie wystraczy?

Gość gość
Jakiej duszy co ty pitolisz.Jak ci wyrzna rodzine i poscinaja glowy to przestaniesz wierzyc we wszystko. To inna mentalnosc i wychowanie.Ci ludzie nigdy sie nie zasymiluja. Elin Krantz tak samo kochala i zostala zamordowana i zgwalcona przez jednego z tych co zaciekle bronila.Teraz juz jejsie to nie przyda. http://www.prawica.net/960

Gość gość Mar ta
Ja osobiście współczuję im bardzo ale dla dobra własnego i najbliższych wolę by inne państwo okazało litość.

Gość gość
Jakiej duszy co ty pitolisz.Jak ci wyrzna rodzine i poscinaja glowy to przestaniesz wierzyc we wszystko. x x Serio, oni uwazaja, ze kobieta nie ma duszy, ze nie jest człowiekiem. Moja matka była na kontrakcie w Libii, i Arab ja pyta, czy ma dzieci, ona że córkę... On to skomentował "Szkoda, ze nie ma pani dzieci". Dla nich dziewczynka to nie dziecko... :( Ja zwykle rasitka nie jestem, ale dla nich robie wyjątek. To są podludzie, bydło, i powinni byc trzymani w klatkach najlepiej, koniecznie na tej ich kichanej pustyni

Gość gość
Z mojej rodziny w ogóle kilka osób pojechało do libii na kontrakty, ciotka pielegniarka tez, było to w latach 80 XX wieku, w ramach socjalistycznej przyjazni polsko- libijskiej. Bo w Libii wtedy Kadafii ogłosił socjalizm, ale u nich to było tylko na papierku chyba... Co ja sie nasłuchałam... w szpitalu gdzie pracowała ciotka, jedna z pielegniarek raz wyszła poza teren szpitala, zeby wyrzucic smieci. Przejezdzała akurat policja libijska. Porwali ja, przez 3 dni trzymali gdzie i g****ili. Potem ja odwiezli z powrotem na miejsce skad ja porwali... :(

>>>Do osob ktorym przeszkadzaja imigranci pomyslcie o tym,ze to moglo spotakac was....<<< x Nie mogło. Ci ludzie, którym udaje się wydostać z Syrii, zapłacili za to sporą kasę. Ja takiej kasy nie mam, więc mnie by to spotkać nie mogło. x >>>jak otworzyli granice z zachodnia Europa to z Polski wyjezdzalo kilkadziesiat autobusow dziennie o ile nie wiecej i nasi rodacy zasuwali na zachod po lepsza przyszlosc !!!!!!!!!<<< x Nikogo z moich znajomych wśród nich nie było. x >>>kraje zaczynajac od Iraku potem Syrii zostaly rozwalone, komu na tym zalezalo???<<< x Kilku KONKRETNYM państwom, więc niech one teraz przyjmą tych uchodźców. x >>>Nie dywaguj tyle bo to chamstwo wyłazi z butów rządowi PO nie chciano przyjąć Polaków ze wschodu a bydlaki przyjmują całkiem obcych i o to tutaj chodzi! <<< x Też uważam, że powinniśmy pomóc Polakom, uciekającym przed terrorem na Ukrainie, a dopiero potem obcym. x >>>Ja osobiście współczuję im bardzo ale dla dobra własnego i najbliższych wolę by inne państwo okazało litość.<<< x Tu nie chodzi o litość, ale o pieniądze. Niech nasze państwo NAJPIERW wywiąże się ze swoich zobowiązań, wobec własnych obywateli, a dopiero potem podejmuje NOWE, wobec obcych ludzi. Nasz wspaniały system ochrony zdrowia, po raz kolejny wywalił mnie z kolejki do niezbędnej rehabilitacji. Życzę sobie, by najpierw wywiązał się z tego, co gwarantuje mi w konstytucji, a dopiero potem obejmował opieką zdrowotną kolejne osoby.

Gość gość
Czyżby leming misio1 zaczynał się budzić? Dziwne rzeczy się dzieją ostatnio. Dzisiaj Jarosław Kaczyński jednogłośną! decyzją dostał nagrodę forum ekonomicznego w Krynicy. W składzie rady programowej wybierającej laureata niemal sama wierchuszka III RP w tym POwcy. O co tu chodzi?

>>>Czyżby ... misio1 zaczynał się budzić?<<< x Niby z czego ? x >>>Dziwne rzeczy się dzieją ostatnio. Dzisiaj Jarosław Kaczyński jednogłośną! decyzją dostał nagrodę forum ekonomicznego w Krynicy. W składzie rady programowej wybierającej laureata niemal sama wierchuszka III RP w tym POwcy. O co tu chodzi?<<< x To proste. Ekonomia jest przez obecną władzę rozumiana, jako sposób na złodziejstwo :(. A widziałeś kiedyś większego złodzieja, od tego, który KSIĘŻYC ukradł :P :P :P ? x Bo za pomysł, by w ramach oszczędności, wybrać do "przytulania" KOTA zamiast KOBIETY :P, to mu chyba nie dano :P :P :P.

Gość gość
a zostawil cie ojciec, ciebie i twoja matke w kraju ogarnietym wojna? zeby uciec z kraju musieli wyprzedac CALY dobytek, zatem czy w analogicznym przypadku, zostawilby ciebie i matke ojciec bez niczego, bez zlotowki, w kraju ogarnietym wojna zeby doplynac do jakiegos kraju i wraskiem domagac sie mieszkania i kasy??? zaden z nich nie jedzie na prace sezonowe (a ma rzut beretem w stosunku do tego co przeplynac od swojego kraju) do holandii, nie pyta sie o prace we francji czy na wegrzech - NIE! kazdy chce do nabogatszego krajuw europie, i chyba masz 12 lat jesli sadzisz, ze po to by pracowac :O 75% uchodzcow to faceci w wieku POBOROWYM!!! przyjezdzaja tu zostawiajac swoje zony, matki i corki by kazdy z ISIS mogl je gwa/lcic, bez kasy bo ta poszla na przyplyniecie tutaj, i tu wsrod nas, takich cio/t, potrafia sie drzec, rzadac i domagac!!! ale wlasnego kraju i wlasnych rodzin nie potrafia bronic!!

Gość gość
polska byla pod 3 zaborami! i nikt nie zaplacil nam odszkodowania za to!! NIKT!! i w zadnym przypadku, kiedy uciekalismy przed niemcami, przed ruskimi i radzieckimi, przed stanem wojennym itd NIGDY po przedostaniu sie za granice nie rzadalismy czegokolwiek! pracy, domu, opieki, ochrony! NIGDY! zaden polak nie stal w 81 na niemieckiej autostradzie rozwalajac TIRy, rzucajac gow/nem w autokary, i nie rzadal kasy, mieszkania i czegokolwiek za to, ze w jego kraju jest burdel, ze niemcy (choc mieli) maja obowiazek go przyjac z cala jego roszczeniowa postawa!!! x zapamietaj to: ZADEN bogaty, o wiele bogatszy niz Niemcy i UK razem wzieci kraj arabski, ktory ma te sama kulture i religie co ten libijczyk, czy syryjczyk czy inny 'biedny uchodzca' nie przyjmie takiego imigranta i zastanow sie 'dlaczego' ?

Gość gość
" jak otworzyli granice z zachodnia Europa to z Polski wyjezdzalo kilkadziesiat autobusow dziennie o ile nie wiecej i nasi rodacy zasuwali na zachod po lepsza przyszlosc !!!!!!!!!" x ale czy ci nasi rodacy zmuszali obywateli krajów do których jechali żeby przyjmowali nasze zasady, nasze zwyczaje? czy siedzieli na utrzymaniu rządów w tych krajach w standardzie wyższym niż wielu biednych obywateli? czy organizowali manifestacje w stylu "UK go to Hell" jednocześnie żyjąc w tym UK? czy podkładali bomby, dokonywali masakr w charlie hebdo?