Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margaret45

Mój syn jest bardzo niskiego wzrostu, niższy od ojca, nie mam pojęcia dlaczego

Polecane posty

Gość Margaret45

Ja mam 160 cm, mój mąż (były mąż, ojciec mojego syna) ma 174 cm. A syn nie przekroczył nawet 170 cm :( Ma coś około 168 cm, jest jedynakiem :( Czy to może mieć związek z jakąś chorobą? Słyszałam że synowie ZAWSZE przerastają ojców, a mój syn ojca nie przerósł. Bardzo się o niego martwię, bo ma już 20 lat i nigdy nie miał żadnej dziewczyny, obawiam się że wpadnie w kompleksy...

Gość gość
a pamietasz tego listonosza co przyszedl w piatek z wyplata

Gość gość
To gdzie ty te bzdury słyszałas, ze synowie przerastaja ojców? Wzrost dziecka to najczesciej sie sumuje wzrost rodziców, wy oboje jestescie niewysocy, to macie niewysokie dziecko. Ja znam dopiero dziwna rzecz, syn goscia co ma 185 ok. jak nie wiecej, i babki ok. 167, dorósł do mniej wiecej 170 cm tylko... Ja np. jestem niska, 152, mąz miał 182, nasz syna teraz ma 18 lat i mierzy 174, ale juz nie urosnie

Gość Margaret45
No ale 168 cm u 20-letniego chłopaka to przegięcie, nie sądzicie ? Martwię się że mam syna-karła, który nawet 170 cm nie ma :( Mój były mąż ojciec dziecka ma 174 cm, a syn powinien go przerosnąć i to konkretnie, a nie przerósł i jest od niego sporo niższy. Może to mieć związek z tym że syn w ogóle mleka nie pił ? Gdybym wiedziała że to przez to to bym mu siłą wlewała chyba mleko do ust... żeby tylko urósł i był normalny!!

Gość gość
widocznie odziedziczyl geny po twojej rodzinie ile ma wzrostu twuj ojciec

Gość Margaret45
Mój ojciec miał powyżej 170 cm, ale z wiekiem z malał gdzieś do 164 cm. Obawiam się że syn im będzie starszy, tym niższy. Słyszałam że niscy mężczyźni szybciej i więcej się na starość kurczą niż wysocy :( Mój były mąż zawsze miał 174 cm, a syn nawet 170 cm nie przekroczył i pewnie będzie z wiekiem coraz niższy. Bardzo źle mi z tym, że mam takiego niskiego syna :(

Gość gość
Twój syn to niezły bubel genetyczny. Przy ojcu o wzroście 174 cm powinien mieć conajmniej 180 cm. Może to faktycznie przez to że mleka nie pił...

Gość gość
Pani Margaret mleka to ja piłem litrami jadłem za trzech gruby nie byłem,byłem sportowo utalentowany ponad przeciętną,w piłkę grałem super, mój ojciec ma 180 cm,a ja mam tylko 164 cm a mama 158 cm,dziadkowie moi mieli w okolicy 170-172 cm... i co i mleko nie pomogło i sport nie pomógł....kiedyś czytałem artykuł,że jakiś amerykański lekarz-uczony robił statystykę badania na wielu tysiącach rodzin i doszedł do wniosku ,ze najgorszy wariant jak ojciec wysoki,a matka niska dzieci nie przerastają ojca,jeśli matka i ojciec są oboje niscy to dzieci zawsze są wyższe od rodziców,najlepsze opcje wzrostowe mają rodziny jeśli matka wysoka a ojciec mały to dzieci wysokie i jeśli i ojciec i matka wysocy dzieci zawsze wyższe od rodziców dla poparcia tego co napisałem to mój brat starszy ma 174..młodszy 171..ja 164..a ojciec 180 cm ..matka 158 cm

Gość gość
Ja mam 164cm maz 165cm syn 170cm corka 160cm

Gość gość
słabe prowo kurfo

Gość gośćmagda
Witam czytam wasze opinie i mam ten sam problem i wiem że go nie da się rozwiązać mam 165 cm mój mąż ma 178 cm a syn 16 lati wzrost 169 cm martwię się że będzie mu trudno zawrzeć znajomosci intymne bo kobiety wolą wysokich facetow .

Gość gość
16 lat ma to jeszcze powinien urosnąć parę cm, a jak się obawiasz to idz do endokrynologa to mu zbada wiek boologiczny

Gość gość
Po dziadku jednym albo drugim bardzo często w dziadków wnuczki się wydają

Gość gość
U mnie w rodzinie ja jestem najniższy mam 218 cm a ojciec 223 cm

Gość obserwacje

Ja czytałam z kolei, że chłopiec dziedziczy wzrost po matce, a dziewczynka po ojcu. Ja akurat taką rodzinę znam - dziewczyny baaardzo wysokie po 2 m ojcu,  a syn średniego wzrostu, tak, jak matka średniego wzrostu (no chyba, że urósł jakoś...) no, ale wiadomo różnie pewnie to wychodzi

Gość fe3
Dnia 9.09.2015 o 02:24, Gość Margaret45 napisał:

Ja mam 160 cm, mój mąż (były mąż, ojciec mojego syna) ma 174 cm. A syn nie przekroczył nawet 170 cm 😞 Ma coś około 168 cm, jest jedynakiem 😞 Czy to może mieć związek z jakąś chorobą? Słyszałam że synowie ZAWSZE przerastają ojców, a mój syn ojca nie przerósł. Bardzo się o niego martwię, bo ma już 20 lat i nigdy nie miał żadnej dziewczyny, obawiam się że wpadnie w kompleksy...

Wzrost sie dziedziczy po matce.