Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miss Impatient

To o czym dzisiaj?

Polecane posty

kochany.... ale jak on chrapie :D i drapie :P i jaki ciezki gdy tak sie uwali na mnie :D... no po prostu zyc nie umierac 😴 :classic_cool:

Gość blednygosc
produkcja masowa:D ojjjjjjjjjjj puszysciak ma potrzeby:P

Gość gość
🖐️Co tu się dzieje?:-DJuż od rana pijecie? A może podzielicie się przepisem?Kotka jakby co czekam na propozycję.U mnie dominuje cytrynówka i nalewka malinowa :-PAle o gruszkowej to nie słyszałam ;-)

Gość gość
Madzia 78 dawaj zdjęcie w avek,obiecałaś zołzo:classic_cool:

Gość gość
a ta znowu o tej cytrynówce. Litości😭

do misia? do kocurka? nieeeeeeee jakbym sie zajął kotką to nie miala by sily na pozostalych wiec dla spokoju na swiecie -nie :D poza tym jaka kolejka? pociąg chamie a nie kolejka :D z kim ci przyszlo kotek:D

magda, ja robie nalewki ze wszystkich owocow i raczej na czuja... chodz nie powiem, przegladam strony.. kilka lat temu mialam apogeum... 37l roznych nalewek... niestety powodz zabrala...

Gość gość
Błędny jakby Cię Kotka wzięła w obroty to biedny byłbyś.Nie wiem, czy zioła by pomogły.O niebieskiej tabletce to nie wspomnę :-P:-DAle Ty chyba nie potrzebujesz tych specyfików .

madzialena wlasnie niestety moj organizm sam znalazl sposób na produkcje viagry. ni c***a nie mam pojecia jak do tego doszedl :O

Gość gość
Gromi :-)Nie pijé, tylko robię i częstuję.Ale Kotka podsunęła mi pomysł więc trzeba spróbować.Wszyscy ludzie wszystko wiedzą.Jakby co piwnicę mam dużą, wszystko się zmieści :-D

Gość gość
Smofciu o czym mamy pisać?:-DJak nie picie to seks.. Jak nie seks to jedzenie.Już nie będe wścibska i nie zapytam kiedy mieliscie ostatnio orgazm.:-P

Gość gość
Rano? Dziś czy wczoraj?:-DJestem o godz. 5 rano na nogach.Rano u mnie odpada> Ale wieczorem uwielbiam...:-D:-PNajlepsze lekarstwo na sen, rano nie jesteś drażliwy.Nastrój ok:classic_cool: Czego chcieć więcej?.Smof> O szczegóły nie wnikam zbyt głęboko :-D

Gość przydupasek
Smofciu :):) nie dyskutuj z debilem bo ona cię nie rozumiĘ

ostatnio orgazm? dzisiaj rano... akurat z tym to u mnie monotematycznie... na pytanie mialas dzis orgazm? codziennie ta sama odpowiedz- tak

Dobry wszystkim jak alko się leje to mnie nie może zabraknąć jestem jak dżin otwierasz butelkę i się pojawiam;-)

Gość gość
Kotka rano jest fajnie ale przez weekend.Jak nie wstaję o godz. 5 rano, to chętnie .W tygodniu trochę zależy od kilku czynników :-DCzesc Zimny:-)Nie za wcześnie na alko? Zaczniesz rozrabiacie i co wtedy?Mam nadzieję, że nie jesteś wtedy wulgarny i agresywny?Wiesz> Czasami biję, jak trzeba:-D

Gość gość
Zdjęcie? ;-)Wybacz, nie jestem fotogeniczna. Monitor Ci pęknie i co wtedy?;-)Nie czesałam się rano. Właściwie to palcami zwilżonymi odrobiną brylantyny ukladam fryz... Tyle wystarczy :-PDobrze, że jesteś grzeczny> Po alkoholu ludzie mają trzeźwe myśli :)

Gość miss impatient
wy tu od rana o alko a poczciwy czlowiek na dorobku w pracy siedzi😭 Zobaczymy kto na tym wyjdzie lepiej za pare lat :-P 🖐️