Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miss Impatient

To o czym dzisiaj?

Polecane posty

...kotka, u nas jeszcze nie, ale kto wie za parę lat przy ich dzietności z tych kilku tysięcy co może się tu osiedlić ... nie bądź złym prorokiem :)

Gość gość
Matu> Przyznaj się zakladales wtedy białe rękawiczki?:-DKotka> Moźe być zaświadczenie od sołtysa że wsi? Albo o niekaralnosci? Ale to że sądu :-D:-PMoże każdy poda swoją grupę krwi, kolor włosów, ulubioną pozycję seksualną, jakieś drobne grzeszki dodadzą temu pikanterii :-D:-PTo kto pierwszy rusza na start?

Gość gość
gość dziś wilk1946 2015.02.09 @niestała czytaczka Dziewczyno wkleic ci chamskie wyzywani przez Grota Nestle na Twoje zlecenie Goralki Magdy od najgorszych ku/rew bo Koke cie olal i adorowal Magde???

Gość gość
ile ci kafe zapłaciło za ten cyrk goralko?starczy na wycieczkę do warszawy?podróze kształcą.

Gość gość
Wyjdz NA ogród i poszukaj honoru.

...oczywiście, w końcu białe rękawiczki to nieodzowny element esbeckiego działania i to działania wedle poprawności politycznej na ...ero :)

KOTKA ŻEBY TYLKO! badania prenatralne, na hiv, żółtaczkę i inne. do tego zaświadczenie z kursu przedsiębiorczości i kartę Polaka trzeba przedstawić (aby mieć pewność że nie imigrant :P)

Gość gość
Matu :-DZnam takie panie, które zmywają naczynia w rękawiczkach bo tak dbają o dłonie ;-)Dziękuję za troskę,ale jestem już po urlopie. Następnym punktem zaczepienia będzie Beskid Sądecki i Szwecja>Ale dopiero w zimie.Bo jeżdzę na nartach ;-) Właśnie jest mój przystanek i wysiadam.Gromi, Miss, Kotka i Panowie> Miłego popołudnia 🖐️;-)😘

Gość gość
matuzalem0325 dziś ...ciekaw jestem po prostu bo mnie też tutaj jeden posądza raz o nękanie psychiczne i rozstrój nerwowy, a innym razem o skręt kiszek ze śmiechu więc ciekaw jestem jaką to tu można komuś krzywdę wyrządzić ? X Można Matu.Taką że człowiek płacze,bo nie każdy tu to projekt Słowem można zabić jak nożem.Dziwne że człowiek taki jak Ty ,z bagażem doświadczeń nie umie tego zrozumieć.

miss, to ja tam nie mam sie czego bac;) akurat te badania ktore podalas oraz jeszcze kilka mam co trzy miesiace powtarzane :)

czy rozwiazla to nie wiem, kocury ze smofem na czele twierdza ze rozpustna. te badania to z innego tytulu :)

a karte polaka przeciez sie przyznaje osobie nieposiadajacej obywatelstwa polskiego a zamieszkujacej obszar polski lub chcacej zamieszkac.

tak , myslalam ze zaciazylas bo tylko to mi sie kojarzy z badaniem na hiv. zaintrygowalas mnie. to co kolezance dolega ze tak dokladnie sie bada? :-)

a co dajesz? krew czy szpik? zapisalam sie jako dawca szpiku i od roku nic , a tak bardzo bym chciala znalezc swojego blizniaka :-)

O super, że jesteście dawczyniami :) mi się zdarza rejestrować dawców szpiku. Mam też znajomych, którzy byli dawcami :) (szpiku)

krew i w razie czego organy... szpik ... troche bolesnosc zabiegu pobierania przeraza... ale moze kiedys...