Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miss Impatient

To o czym dzisiaj?

Polecane posty

Gość gość
Zimnu,starcieś zęby.Zeby cię kuchta i to tak infantylna jarała :classic_cool: Ma gębę jak babochłop,krótkie włosy ,nijaka twarz,bezosobową.,,, fajna dpcia pisze na temate o fotkach.To jest dopiero dziewuszka :classic_cool:

Gość gość
Miss była wzmianka o nalewkach.W soboty też pracujesz? Jeszcze jutro i mam wolne ;-)Widzisz, pędzimy z Kotka bimber.Poczytaj ile zrobiła butelek> Ciekawe, czy się jej to wszystko w piwniczce pomieści?:-D Jakby co udostępnię swoją ;-)Ciekawe ile % wypił ten ktoś co pisał o fotkach? Niech moc będzie z tobą 😘 Mój kochany fanie :classic_cool:

Gość gość
Aseksualny wielki kloc? :-D:-PWymysliłeś psychofanie ...Weż wytrzeźwiej bo ni w ząb nie kum co z pomarańczy piszesz.No i ubierz się bo zimno. Przynajmniej na Podbeskidziu :-)Pomyślę coś Zimny, rówieśniku > Chociaż chyba rok starszy jesteś ode mnie :-P

W sobote mam wolne ZAWSZE :-D uroki pracy w korpo biurze z brakien dostepu do klimy :-P A w te sobote bedzie wesele wiec wodki ci w moim organizmie pod dostatkiem bedzie :-D ale ja tak tylko od swieta, na codzien to moge jedynie piwo 2% lyknac. ah..dla smakoszy drinkow- w biedrze ze piatke jest grenadina , bardzo dobra jakosc , polecam 🖐️

Gość gość
Nie mam Twojego @ Zimny :-) Miss> Zazdroszczę imprezy weselnej. Oczywiście czekam na relację jak było, ale to pewnie w poniedziałek.Póki co obowiązki wzywają, ale jeszcze tu wrócę. Tymczasem:)https://youtu.be/wyx6JDQCslE🖐️

heeee ja podziekuję za zdjęcia:D puszysciak ta twoja kotka jest zbyt pewna siebie zrob cos takiego : jak juz bedzie dochodzic to zacznij ja rozsmieszac, tak abys ja rozproszyc.Będzie w****iona ale bedzie wesolo :D Zobaczysz dostaniesz nie tylko nalewke, nie tylko piwnice a jeszcze wytargujesz gruszki na cele dobroczynne:P

Gość gość
Głupia pipa myśli że jestem"on",że ma fana:classic_cool:

jestes "oną" i jarasz sie dziewuszką na innym temacie? miodzio:D to moze jednak pomylily jej sie tylko osoby a nie fakt co?

moze inaczej jestem pewna siebie (tylko w sytuacjach gdy mam 100% racji i pewnosci)... ale nigdy zbyt pewna ;)

Gość gość
Też mi d*****.Tu każdy ma kilka nicków Matu.Jeszcze nie zajarzyłeś?