Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komorniczka

Kogo wybrać?

Polecane posty

Gość komorniczka

Jak sądzicie, czy w wyborach parlamentarnych kierować się twarzą znaną z tv czy kimś, kto może jest mniej medialny, ale za to zasłużony? Czy stawiać na nowego kandydata czy może na takiego, który ma już doświadczenie?

Gość janekpoz
no ja raczej stawiałbym na lokalny wybór, ogólnopolski system nie ma większego wpływu na to co dzieje się u mnie "za miedzą"

Gość gość
A ja właśnie nie wiem, bo czy jak oddam głos na kogos mało znanego z tv to czy nie bedzie to strata głosu?

Gość komorniczka
No właśnie chyba nie będzie to strata. Już kiedyś bylo takie hasło, "myśl globalnie, działaj lokalnie" tylko nie pamiętam czyje to

Gość gość
A ja jestem pewien, ze będę kierował się działaniami lokalnymi. Do zobaczenia przy urnach wyborczych!

Gość grajjka
No to masz jakiś pomysł, bo ja za bardzo się nie orientuję w polityce a nie chcę oddać głosy bez sensu.

Gość gość
Tyyyyylkoooo Palikoooooot!!! Tylko Platfooooorma Oooooobywatelskaskaaaaaa!

Gość gość
Właśnie studiuję program Platformy, wiele obietnic, ale czy na pewno?

Gość gość
Nie doszukuj się w obietnicach spełnienia. Nie we wszystkich. Kilka rzeczy udało im się zrobić. Dla mnie najważniejszy program MDM i tacierzyński.

Gość gość
Dlaczego tak mało ludzi interesuje się wyborami?

Gość gość
Może jeszcze nieco wcześnie? Ja już powoli rozglądam się i zaczynam interesować dotychczasowymi dokonaniami i inicjatywami obecnych posłów.

Gość gardonina
Może jeszcze nieco wcześnie? Ja już powoli rozglądam się i zaczynam interesować dotychczasowymi dokonaniami i inicjatywami obecnych posłów.

Gość gość
no k****a nie wierze ze sa jeszcze bezmozgi, chcace glosowac na platfusow :o :o :o TYLKO KORWIN MIKKE! :)

Gość petoniuszMosina
I po co tyle jadu? Myślisz, że będąc anonimowym możesz kogoś nazywać bezmózgim? Zastanów się, na kogo chcesz głosować. Korwin to populista i utopista. Nic z tego co mówi nie jest realne. Jestem za polityką stabilizacji, więc głosuje na stabilną, konkretną i działającą posłankę, Bożenę Szydłowską.

Gość gość
KORWIN MIKKE! ludzie to jest jedyny polityk ktory od 30 lat mowi to samo, ma swoje poglady, nie zmienia ich co sezon na potrzeby sondazowe!!

Gość fajowamieszkanka
Od 30 lat to samo i nadal poza Sejmem, może zastanowisz się nad tym? Ja sobie wybrałam Bożenę Szydłowską, o której tu już pisano. Zainteresowało mnie to. Jej działania przynoszą pozytywny skutek, miasto i gminy się rozwijają i zyskują na tym przede wszystkim mieszkańcy.

Gość gość
Jak to kogo ? Tylko PiS