Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak obrzydzic zycie muzulmanom w Polsce? Dawajcie przyklady

Polecane posty

Gość gość
Jak byłam w z Turcji na wakacjach to jeden gnoj muslim zabronił mi glaskac psa! Ppjeby dla mnie życie jednego psa jest więcej warte niż oni wszyscy

Gość gość
Trzeba sie wziac do kupy i dzialac.

Gość gość
Powiem ,tak: jeszcze kiedyś napisała bym ,że przesadzanie,że takim językiem się do nich upodabniacie. Jestem bardzo milosierna osoba,ale jeden z moich braci w wierze kiedyś powiedział te oto słowa:W sześciu przypadkach można zabić człowieka: 1. Kiedy napada ze śmiercionośną bronią; 2. Stara się zabić; 3. Otruć; 4. Podpalić dom; 5. Odebrać dom; 6. Siłą uprowadzić żonę i dzieci. W 6-ciu przypadkach mamy prawo zabić drugiego człowieka. Nie ma tu żadnego grzechu. No a pomsta? Trzeba rozmawiać takim językiem jaki oni rozumieją. Jak było w kozactwie? Jak znaleźć z kaukaskimi narodami wspólny język? My wiedzieliśmy jak z nimi postępować. Na przykład jeśli przyszedł z ich osady jakiś niegodziwiec i zgwałcił naszą dziewczynę to wszyscy kozacy dosiadali koni i wszystkich z tej osady - od małego do dużego porąbali dla przykładu. Tylko wtedy sąsiadująca kaukaska wioska będzie nas szanować bo oni innego języka nie rozumieją. W czymś takim nie ma żadnego grzechu bo innego języka oni nie rozumieją. Jeśli starają się naruszyć te 6 prawideł to mamy prawo się bronić, to nie zemsta tylko kara. To jest dobre dla wszystkich. Do innych narodów można odnieść się inaczej - jeśli przyjść i wyjaśnić, że to jest niewłaściwe i że to grzech to zrozumieją. Te narody natomiast nie zrozumieją - one szanują siłę. Jeśli jej nie okażemy to uznają nas za słabeuszy. A jeśli słabeusze to można ich poniżać - można brać do niewoli, można gwałcić ich kobiety. A jeśli czynić tak jak zawsze czyniliśmy to oni uznają, że jesteśmy prawdziwymi mężczyznami i mamy prawo żyć. Oni innego języka nie rozumieją. Trzeba rozmawiać z ludźmi tym językiem w jakim rozumieją. X Jeśli potrzebują,chleba ,dajmy nim. Jeśli potrzebują schronienia ,pomozmy,ale jeśli oni chcą zniszczyć naszą kulturę i żyć na nasz koszt to pogonic i jeśli tylko komukolwiek z nas stanie się przez nich krzywda,nie litowac się !

Gość gość
skoro boją się być zabici przez kobietę- wolny dostęp do broni dla kobiet i depenalizacja zabojstwa w przypadku próby gwałtu

Gość gość
nie litować sie nad nimi,mezczyzni,kobiety i dzieci od pokolen wychowanie w nienawisci do chrzescijan ,nie ulegać złudzeniom,nie ufać,nie litować !!!!kopa u niech wiedza o tym .I polskie mlode kobiety niech sie trzymają od tego szajsu jak najdalej,oni będą szukali naiwnych na zony zeby mieć wize i prawo pobytu a potem wolna drogę na zachód bo Polska nie jest dla nich dobrobytem ale glupie polki mogą im w tym pomóc,oni Nienawidzą innych religi i Ludzi którzy inna religie wyznają chyba ze polka przejdzie na islam .Strach zeby ta chołota sie tutaj nie rozmnożyła .Wielu młodych arabow zna ang.to z komunikacja mię będzie problemu,Kobiety nie zaśmiecajcie kraju gownem.!!!!

Gość gość
Dawac, dawac dalej :D

Gość gość
"Te narody natomiast nie zrozumieją - one szanują siłę." x dokładnie. i problem nie leży w paru tysiącach imigrantów tylko w tym jak z nimi postępować. pomóc, nakarmić, owszem - chrześcijańska rzecz. ale jeżeli nasza idiotyczna władza wymyśliła że mamy im zapewnić standard życia jakiego nie mają nasi obywatele, że mamy sprowadzać całe ich rodziny i zmieniać własne obyczaje "żeby ich nie urazić" to ja nie chce takich "gości".

Gość gość
gość POWINIEN szanować zwyczaje gospodarza udzielającego gościny,jeśli tego nie robi staje się nie gościem lecz INTRUZEM

Gość gość
Trzeba im puszczać w kolo Szejnfelda , , Niesiolowskiego , Kopacz i program Tomasz Fox Nażygac .A na koniec odtworzyć im obiecanki Tuska.

Gość gość
coś mi się wydaje że jest duża szansa że ci imigranci będą miną na której w końcu ten łajdacki rząd się wywali.