Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak obrzydzic zycie muzulmanom w Polsce? Dawajcie przyklady

Polecane posty

Gość gość

Proponuje na kazdej ulicy sklep miesny z wieprzowina.

Gość gość
Albo zakaz sprzedazy czarnych workow na smieci. Zeby kozoeebcy nie mieli co za kladac na glowy dla swoich koz.

Gość bij muslima
Kosa miedzy zebra i ch*uj. Oni podrzynaja gardla swoim wrogom to czemu ich wrogowie maja postepowac inaczej.

Gość gość
Ja proponuje zamiast z psami chodzic ze swiniami. Do wojska brac kobiety bo oni panicznie boja sie byc zabici przez kobiety bo inaczej nici z 72 dziewic i wiecznej erekcji :D co za brudni zaboboniarze...

Gość gość
@Kosa miedzy zebra i ch*uj. Oni podrzynaja gardla swoim wrogom to czemu ich wrogowie maja postepowac inaczej@ 10/10

Gość gość
Albo nagrac film z egzukucji kilku kule umoczyc we krwi swini i zrobic wielkie swieto BBQ nastepnie obrzucic ich wnetrznosciamia a nastepnie kulami umoczonymi we krwi skasowac i wyslac do isis :)

Gość gość
Niech ja takiego z broda i w szlafroku qrwa spotkam u siebie na dzielni. Od razu dostanie tulipana.

Gość gość
pamiętajcie, że to wszystko co mamy w Polsce nie jest nasze, to należy do Allaha i ciapaci mają prawo do naszych dóbr, takie oni mają myślenie...

Gość gość
szybko zmienimy to myślenie

Gość gość
Teraz trzeba docenic wszystkich Narodowcow, Kiboli czy Skinow. Bo tylko oni moga uchronic nasz kraj przed tym goownem bezowym.

Gość gość
Nie jedz kebaba i nie osiedlaj araba...!!!

Gość gość
Obawiam się, że narodowcy, kibole i skini to sa tylko mocni w gębie, ewentualnie w kilku mając na przeciwko siebie bezbronna osobę. raczej nie liczyłabym na ich odwagę. Może cos na kształt KKK?

Gość gość
Bierzcie przykład z Vlada Tepesa vel Drakula...on nawlekał ich na pal tysiącami a że był oszczędny to po dwóch na jeden coby im smutno nie było.....razu jednego ustawil takich pali 40000...... trza uważać bo mÓzÓły lubiom pięciu na jednego

Gość gość
Wszystki zwolennikom przyjmowania uchodzcow z Afryki do nas, proponuje pomieszkac jakis czas w UK, Francji czy DE. Mysle ze od razu zmienicie zdanie.

Gość gość
Przede wszystkim nie możemy pozwolić, aby Kopacz zgodziła się na przyjęcie tysięcy imigrantów. Trzeba działać tak, jak górnicy z Jastrzębia. Czyli protest przed siedzibą rządu. Trzeba pokazać,że się nie zgadzamy. Dlaczego muzułmanie nie uciekają do bardzo bogatych krajów arabskich? Po prostu oni w ten sposób zdobywają Europę, przez zasiedlenie.

Gość gość
Dopuki będzie ich stosunkowo niewielu trzeba doprowadzać do jak największej ilości bójek . Do tego bydła dociera tylko siła. Można zrywać chusty z głów ich kobiet, dać kopa w dupę hałaśliwemu arabskiemu gówniarzowi. trzeba tylko mieć pewność, że w razie czego będziemy mieć wsparcie w znajomych, którzy będą z nami. Tylko czysta, brutalna siła jest w stanie do nich dotrzeć. Trzeba po prostu wejść na ich level.

Gość gość
zgłaszam za szerzenie nienawiści do uchodźców

Gość gość
Mozesz sobie zglosic i do cze gewary, glupia IIzdo.

Gość gość
zgłaszaj sobie do zesrania

Gość gość
Zglaszam za chec przyjecia i promownie mulow w Polsce.

Gość gość
Dobrze ze jestesmy takim rasistowskim panstwem. Gitara

Gość gość
Macierewicza na Premiera.....

Gość gość
Wystarczy ich poic alkoholem, maja bardzo slabe glowy, wysoka nietolerancja, łatwo ich otruc :)

Gość gość
Do żarcia dawać tylko świninę

Gość gość
Ja proponuję by pani Kopacz zamiast wozic się pendolino, zamknac ja w pociagu pełnym uchodźców, oraz skazac jej corke i wnuczke o ile takie ma na przebywanie w bliskiej odległości z tymi dzikusami i bez bandy ochroniarzy, zobaczymy czy będzie szczęśliwa! Bo ja nie życzę sobie tych zboczencow tutaj! Chcę się czuć bezpieczna i chodzić bez burki

Gość gość
polacy lubia schabowego ,wodke i psy ktore dla islamistow sa wcieleniem diabla ,Nostadamus ,Ojciec Klimuszko pisali o inwazji islamistow na europe nic z tego dobrego nie wyniknie.

Gość gość
wpiszcie sobie niezależna.pl tam jest artykuł, co zrobili z polskim autokarem! Chciałam wkleić i mi spamują od wczoraj.........

Gość gość
Macierewicz na premiera POPIERAM :)