Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość który cierpi

Zerwała, wyjechała a teraz chce z powrotem

Polecane posty

Gość gość
ale on jej nie chce!!

Gość gość
jesli ja kocha to ja chce

Gość gość
Już widzę te złote rady kafeteriowych ciotek gdyby to facet tak zostawił kobietę a potem odstawiał takie cyrki. W pewno radziły by wybaczyć i przygarnąć :D. Autorze nie chcesz to musisz się postawić. I jej i mamusi. Zakichana solidarność jajników

Dziewczyna jest żałosna.Po takim czasie robi z siebie desperatkę.Ty nie reagowałeś a ta ciągle się narzuca i jeszcze po takim czasie chce noclegu?Porozmawiaj i zakończ to.

Gość gość
Tak to jest, jak dzieci bawia sie w milosc. Jednemu i drugiemu porzadne lanie sprawic to przyjda po rozum do glowy.

Gość gość który cierpi
Zadzwoniłem wczoraj do niej, wziąłem się na odwagę i chciałem jej wszystko wygarnąć. Usłyszałem płacz i mnie zatkało, miałem taki ścisk w gardle, że nie mogłem słowa wydusić. Wg historii połączeń trwało to 7 min. 36 s. Teraz jestem wściekły sam na siebie.

Gość gość
Tak czytam ten temat i mam tylko jedną radę, spotkaj się zobacz co będzie dalej. Skoro płacze do słuchawki to znaczy że bardzo kocha zrozumiała to po czasie, kobiety tak mają czasami.

Gość gość
Tak jak ktos juz tu napisal, szczeniaki, jeden drugiego nie szanuje.

Gość gość
dziewczyna niezly makaron na uszy nawija,mlody nie ma jaj. Poza tym to prowo 10/10.

Gość gość
A ja bym chcial, zeby ktoras mnie tez tak pokochala.

Gość gość
Spotkaj się z nią, porozmawiaj. Może dziewczyna popełniła błąd i teraz sobie to uświadomiła. Jak nie spróbujesz, to kiedyś będziesz sobie to wyrzucał.

Gość gość
oj,juz przestan smedzic z tym 'sprobuj'.

Jak ktoś raz do wiatru wystawiony wniosków nie wyciągnie, to będzie wystawiany do wiatru ciągle. Lepiej zerwać kontakt teraz, bo później będzie tym bardziej ciężej, a każdy dzień odwlekania decyzji o zablokowaniu jej daje jej większą szansę na to, by Ciebie udobr***ać i wrócić do Ciebie. Ale to Twoje małpy i Twój cyrk i to Ty powinieneś wiedzieć najlepiej jak to rozegrać

Gość gość
Pavlo,masz racje,ale komu tu gadac jak on moze juz siedzi na kawce i ciasteczku z mamusia i ta dziewczyna,ktora ona do ich domu zaprosila.Telenowela hehe.

Gość gość
Co w tym dziwnego, ze mama lubi "kolezanke" syna ? Mialem podobnie, mama mi ciagle robila wyrzuty, za chciala miec coreczke a ma tylko mnie. Chyba predzej mogla miec pretensje do ojca czyli swojego meza. Wracajac do tematu, z kazda "kolezanka" ktora przyprowadzalem do domu, mamusia sie "zaprzyjazniala" stwierdzajac, ze jest lepsza ode mnie. Malo ktora to wytrzymywala, z obecna musielismy wyjechac, postawila mi warunek: Albo ja, albo mama.

Mówisz o szkole więc jeszcze jesteście młodzi. Dziewczyna czuje że głupio zrobiła i może chce coś zmienić. Nikt ci nie każe od razu przyjmować jej z otwartymi ramionami, ale chyba możecie porozmawiać? Wyczujesz grunt, sprawdzisz o co jej chodzi.. może da się jeszcze coś w tego uratować? nie podejmuj pochopnych decyzji, pośpiech nie jest wskazany w żadnym razie. Spróbuj!

Gość gość
Nie mieszajcie mu w glowie.Przeciez pisze,ze jest slasby,ale nie chce tej znajomosci.Wyszarpal sie cale wakacje,wytrwal i niech tak zostanie.

Gość gość
14'00,sam sobie odpowiuadasz na pytanie co z tego,ze mama lubi kolezanke syna,bo to co opisujesz jest chore,bo mamusia chce coreczke,bo ty jestes gorszy wiec kazda pod dach.Chlopie,opisujesz skrajny przypadek.

Gość gość
bedzie tego zalowal niestety

Gość gość
a ty z fusow wrozysz,ze tak wiesz za niego iz bedzie zalowal?ale czego zalowal,tak na marginesie.

Gość gość który cierpi
Tak, jestem młody, właśnie to usłyszałem od mojej kochanej mamusi, nie wiem jak postępować z kobietami, zachowuje się jak dzieciuch, obrażony jak Kaczor na Putina. Pozostały mi dwie alternatywy, albo odebrać ją jutro z dworca, wtedy byłaby okazja porozmawiać sam na sam, albo czekać do soboty aż nas odwiedzi.

Gość gość
Moim zdaniem absolutnie nie odbieraj jej z dworca tylko dzis uprzedz esem,ze nie chcesz z nia rozmawiac i uwazasz sprawe za definitywnie zakonczona oraz nie zyczysz sobie,by nachodzila cie w domu.

Gość gość
Widac,ze jestes z tym sam skoro mama wali Ci takie teksty,fujj.

Rodzice powinni wspierać swoje dzieci w KAŻDYM wyborze, a nie stawać ością w gardle. To co się dzieje w relacjach między Tobą , a mamą zakrawa na próbę ubezwłasnowolnienia Ciebie, bo mama chce i koniec, ewentualnie masz mamę typu bluszcz co to jak już się syna dorobiła to chciałaby za niego decydować o wszystkim, a synek ma tylko przytakiwać. W każdymbądź razie to Twoje życie a nie mamy i to Ty musisz się mamie postawić jak chcesz móc o sobie i swoim życiu decydować,bo inaczej takie sytuacje będą zdarzać się częściej i napewno zejdziesz się z byłą, bo mama tak chce

Gość gość
Pavlo,trafnie powiedziane.Tylko czy on juz nie jest w szponach zaborczej mamy?

Gość gość
To niebezpieczne i smutne,ze mlody czlowiek ucieka do netu i prosi o porady,bo nie znajduje tego w domu rodzinnym. Cos mi sie zdaje,ze wladza mamusi jest nie tylko na tej plaszczyznie dziewczyna-on.

Gość gość
Nie mecz się dzieciaku, to niepoważna dziewczyna , hormony buzują raz odchodzi na zawsze boto nie ma sensu, raz wyznaje miłość.Ona sama nie wie czego chce, olej ją, bo się tylko będziesz męczył.Sama dokonałą takiego wyboru, zerwała, widzisz jak miesza co w głowie, masz ferment. Wróci, za chwilę jej się odmieni, a ty będziesz jak an karuzeli.Miłośc szczenięta jest fajna, ale wszystko w zdrowych proporcjach, pociesz się,ze z perspetwywy całego przyszłego życia, dziewczyn które spotkasz, ona i tak będzie nic nie znaczącą przygodą, wieć nei warto tracić dla niej zdrowia.

Gość gość
I co, mam się przeciwwstawić mamie ? alez skad , wszystki dzieci musza sie mamy słuchać ,absolutnie nie mije swojego zdania, dawaj się prowadzać za nos każdej lasce, mama ma zawsze rację, prosta droga a będziesz 100% p**du/siem.

Gość gość
Przyjedzie, zobaczy, zwycięży !

Gość gość
zwyziezy w czym?bo nie kumam. Chlopak ulegnie a ona sie nim pobawi i odejdzie,to proste jak drut w kieszeni.To nastolatkowie,wiec niedojrzali.A dodatkowo chlopak bez jaj,ulegly,zalezny.