Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka12222

Teściowa pierdoła

Polecane posty

Gość olka12222

Moja teściowa opowiada mi zawsze różnego rodzaju rzeczy, które mnie nie interesują. Byli na wakacjach i opowiada mi co mieli na sniadaniu, ale to ze szczególami : " na jednym talerzu były ogórki poukladane po skosie, rzodkiewki byly ulozone po bokach". No sami powiedzcie nie denerwowało by was to ? Albo opowiada mi o aktorach, kto z kim jest. A mi jest glupio powiedzieć, że mnie to nie obchodzi...

Gość gość
najlepiej wysłuchać choć niekoniecznie z uwagą :p unikniesz awantury czy obrazy a teściowa będzie zadowolona, że się komuś wygadała... http://www.walkonvogue.com/

Gość gość
i tak cię to boli, że posłuchasz bzdur raz na jakiś czas?

Gość olka12222
raz na jakis czas? ja slucham tego codziennie. Mieszkam tutaj.

Gość gość
Autorko jestes do bólu złośliwa i zaraz ci powiem dlaczego:) więcej robisz pierdół z koleżankami ,czytasz pierdoły w internecie i na kafie,pewnie tez udzielasz się w tych tematach a rozmowa z tesciową tak cię rozczarowała. Teraz opisując tesciową której nie znamy robisz z siebie plotkarę:) tyle w temacie świętoszko.

Gość gość
olka12222 wczoraj raz na jakis czas? ja slucham tego codziennie. Mieszkam tutaj. XXX A kto ci kaze mieszkac z tesciową????? wyper.......aj do swoich starych,tam pierdołysmusi cie nie bedą denerwować Ciesz sie ze tesciowa dała ci dach nad głową bidulo

ciekawe czy ty masz coś ciekawego do powiedzenia.. pewnie niewiele lepsza od swojej teściowej ;)

Gość gość
Teściowej nikt sobie nie wybiera, ale należy cieszyć się, że macie dobre relacje. Nie popsuj ich, bo nie każda teściowa, to profesor filozofii i dama dworu. Jest matką twojego mężą i babką twoich dzieci.Lepiej niech gada o ogórkach na talerzu niż wtrąca się w wasze życie.

Gość gość
Rozumiem cie. Niestety wiele kobiet w tym wieku ma niewiele ciekawego do powiedzenia, sa po prostu niewiarygodnie nudne i monotematyczne. Sprobuj zainteresowac ja czyms, co interesuje Ciebie. I zazartuj z usmiechem, ze temat symetrycznie ulozonych ogorkow nie jest pasjonujacy. Jak jest miedzy wami dobra relacja, to moze zalapie, usmiechnie sie i nie bedzie powtorki;-)

Gość gość
Teściowa może nie ma wykształcenia, ale ma doświadczenie i może można wiele od niej nauczyć się. Niektórzy z wykształceniem, nie maja za to kultury i niewiele sobą reprezentują.