Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majki majk

Praca Licencjacka. Jak to napisać ?

Polecane posty

Gość Majki majk

Witam. Niedługo zaczynam 3 rok studiów logistycznych więc czas powoli zabierać się za pisanie pracy licencjackiej. Mój promotor podyktował mi temat oraz punkty jakie powinny się znaleźć w mojej pracy. W październiku muszę oddać pierwszy rozdział pracy a kompletnie nie mam pojęcia o co chodzi w punktach podanych przez mojego promotora. Temat który mi narzucił to funkcjonowanie podmiotu gospodarczego Piekarni... . 1 rozdział: literaturowe ujęcie podmiotu gospodarczego jako: 1.1 podmiotu przedmiotowego 1.2 podmiotu ustnego I tu moje pytanie, o co chodzi w tym ustnym ? Bo przedmiotowego to mniej więcej rozumiem; przedmioty działające w piekarni (bardzo ogólnie), ale ustne ? Niestety promotor nie raczył wytłumaczyć mi o co mu chodzi i chyba według niego powinienem to wiedzieć. I o czym pisać na wstępie mojej pracy ? Z góry dziękuję za pomoc :)

Gość gość
podmiotu ustnego?? pierwsze słysze...

Gość Majki majk
Taka sama byla moje reakcja :)

Gość gość
no a potem mamy taki wykształcony naród:)powinnam być wdzięczna,bo dzięki takim ludziom jestem w stanie kształcić swoje dzieci

Gość gość
Jeżeli masz problem z pisaniem pracy, polecam Ci skorzystanie z usług profesjonalnej firmy świadczącej tego typu usługi. Mnie pomogła http://edukacja-ty.pl/ Piszą teksty wysokiej jakości, a co więcej, gratisowo dostajemy raport antyplagiatowy ;)

Gość gość
Majki lubisz sex?

Gość marinka8282
Oferuję pomoc, redakcję i pisanie prac magisterskich, licencjackich, wg standardów uczelni. RÓWNIEŻ PRACĘ BADAWCZE .Posiadam 10-letnie doświadczenie w pisaniu prac, co pozwala mi właściwie podejść do każdego tematu i problemu naukowego. Pomagam w skonstruowaniu planów do prac, zebraniu literatury, opracowaniu badań. Wykonuję korekty gotowych prac oraz pomagam w dokończeniu już rozpoczętych. Realizuję zlecenia z zakresu medycyny, dietetyki, psychologii i zarządzania. Oferuję wygodny i sprawny system współpracy, Moją pomoc cechuje indywidualne podejście do każdego zagadnienia, jak również zrealizowanie go terminowo i na wysokim poziomie naukowym. Kontakt ze mną pod adresem e mail: martamorawska13@wp.pl

Gość gość
masz mail do promotora? serio mozesz z niego korzystac:) mi sie skojarzylo ze to moze byc podmiot ustawowy a nie ustny... no ale sama nie wiem. nigdy nie slyszalam o podmiocie ustnym... mi sie pracy pisac nie chcialo, zbieranie literatury, jezdzenie po bibliotekach i przepisywanie tych ksiazek po prostu - bezsens. wybralam sobie temat (nikt mi nic nie narzucal..) i zaplacilam za napisanie pracy. Przeczytalam, uznalam ze jest ok, promotor zaakceptowal i z glowy.

Ludzie, uwierzcie, że jak piszecie licencjat z czegoś tak specjalisycznego, to przypadkowe forum internetowe jest ostatnim miejscem, gdzie powinniście szukać informacji. :D

Gość pelcwiktoria
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl