Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto jest za tym by przyjmowac takich uchdzców do Polski?

Polecane posty

Gość gość
Ja jestem za tym bo ludzie którzy stamtąd uciekli nie wybrali wojny w przeciwieństwie do tych co tam zostali. Czas uruchomić rozum.

Gość gość
to ilu bierzesz do siebie w związku z tym?

Gość gość
wg takich kryteriów właśnie trzeba by tych imigrantów przyjmować.

Gość gość
Zdecydowanie przeciw a wiem co pisze bo mieszkałem kilka lat w mieście gdzie muzułmanów jest około 20%

Gość gość
Współczuję tym ludziom, ale powinni emigrować do krajów gdzie panuje islam. Tutaj będą się asymilować, zwalczać nas jako niewiernych, nie szanować naszej kultury i prawa. Ich religia jest chora i niebezpieczna. Oni nawet między sobą nie potrafią zyć w zgodzie, ciągłe wojny!!!! Jestem przeciwko , bo to jest bomba zegarowa z opóźnionym zapłonem. Poczytajcie o sytuacji w Szwecji, Norwegii, Francji, itd.

Na str. ostrzezenie.net wpiszcie po prawej str. w "lupkę" Syria Dowiecie się więcej niż z telewizornii. To są współczesne objawienia od 2010 r. tzw. "Ksiega Prawdy", która została przepowiedziana na koniec czasów prorokowi Danielowi co jest napisane w Piśmie św. One spełniają się teraz na bieżąco.

Gość gość
A my Polacy szanujemy nasza kulturę, dbamy o wiarę naszych dziadów? Większość naszego społeczeństwa walczy, by zniszczyć naszą kulturę a boicie się garstki muzułmanów?

Gość prawik26
dlaczego tylko unia ma ich brać niech wszystkie kraje świata biorą po trochu założę się że Japonia nigdy by nie wzięła żadnego islamisty

Gość gość
10:44 Jak podrżną ci gardło bez uprzedzenia, to będziesz wiedział, co to muzułmanin i docenisz Polaków niszczących naszą kulturę.