Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak okresu

Polecane posty

Gość gość

Kochałam się z chłopakiem w dni płodne i owulacje. Tzn "kochałam". Wszedł we mnie kilka razy. Doszedł 20 minut później nie we mnie. Dwa testy negatywne a okres spóźnia Mi się trzu dni? Czy jestem w ciąży? Objawy takie jak przed okresem wszystko tak jak zawsze. Czy to przez stres i zmianę klimatu.

Gość gośćKasia
Nie mozecie używać prezerwatyw?To takie trudne?

Gość gość
Kasiu. Mogę oczywiście, to było głupie wiem o tym. Nie zdarza mi się to. Możesz powiedzieć mi co o tym myślisz?

Gość tiak
Przecież trzy dni to nie jest jeszcze tak długo, a jak test negatywny to raczej nie. Idź do lekarza

Gość Alicja 1995
Boże dziewczyno wiem że to trudne ale postaraj sie narazie nie zwracać na to uwagi i poczekaj jeżeli nie dostaniesz okresu w ciągu 2-3 tygodni to wtedy sie martw ja też tak miałam że okres spuźniał mi sie ponad 2 tygodnie robiłam testy i były negatywne a okres był późno ale był wiec spokojnie

Gość gość
100% ciąża

Gość gość
Pytam poważnie. Rozumiem. Czyli muszę być spokojana i się nie przejmować tak? Nie chciałabym teraz być w ciazy

Gość Alicja 1995
Tak bądz spokojna okres może sie nieraz kilka dni spóźniać tak jak pisałam u mnie nawet prawie 3 tygodnie chociaż zazwyczaj mam reguralny. Znam ten strach ale teraz wiem że niewarto sie przejmować. Trzymaj sie mam nadzieje że u ciebie bedzie tak jak u mnie

Gość gość
Dziękuję za pomoc. Wydaje mi się jakby zachodzenie w ciąże było takie łatwe to nie byłoby niżu demograficznego. Haha. Wydaje mi się ze to przez to ze ostatnio miałam okres 10 dni i zmiana klimatu + stres i praca. Mam nadziejr że niedługo dostanę. Jeszcze raz dziekuje

Gość gość
Potrzebuje pomocy. Wspolzyjemy z chlipakiem od czerwca, zawsze sie zabezpieczamy. Wczesniej mialam nieregularne cykle, jednak od 3 miesiecy mam okres co 30 dni. Pod koniec sierpnia kochalismy sie z chlopakiem, na samym poczatku wszedl we mnie na moment, po czym zalozyl prezerwatywe i zaczelismy sie kochac.. gumka nam nie pekla ani sie nie zsunela, jednak ja obawiam sie ze jestem W ciazy bo okres spoznia mi sie juz 3 dzien, mam objawy takie jak przed okresem, ciagle chodze do lazienki i sprawdzam czy go dostalam, bo mam takie wrazenie. W ostatnim czasie mialam sporo stresu

Gość gość
Potrzebuje pomocy. Wspolzyjemy z chlipakiem od czerwca, zawsze sie zabezpieczamy. Wczesniej mialam nieregularne cykle, jednak od 3 miesiecy mam okres co 30 dni. Pod koniec sierpnia kochalismy sie z chlopakiem, na samym poczatku wszedl we mnie na moment, po czym zalozyl prezerwatywe i zaczelismy sie kochac.. gumka nam nie pekla ani sie nie zsunela, jednak ja obawiam sie ze jestem W ciazy bo okres spoznia mi sie juz 3 dzien, mam objawy takie jak przed okresem, ciagle chodze do lazienki i sprawdzam czy go dostalam, bo mam takie wrazenie. W ostatnim czasie mialam sporo stresu

Gość gość
wątpie byś zaszła w ciążę. ale dla bezpieczenstwa w przyszłości współżyjcie tylko w dni niepłodne. ale w 100% dni niepłodne. Wyznaczysz je łatwo testerem na ślinę. Mogę polecić afrodytę.

Gość gość
też używam afrodyty i mogę ją polecić. na początku myślałam ze to taka zabawka ale szybko zmieniłam zdanie.