Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety potraficie ukrywać przed swoim facetem że zakochalyscie się w innym?

Polecane posty

Gość gość

Wasi faceci się nie orirntuja?

Gość gość
Nie ukrywam...sam się domyślił. I nic....

Gość gość
A co takiego robilas ze się domyslil? Nie mial nic przeciwko?

Gość gość
Gdybym się zakochała w innym, to chyba naturalną rzeczą byłoby zerwanie z obecnym facetem, bo skoro go już nie kocham, to po co miałabym marnować mu czas swoją osobą?

Gość gość
A co takiego robilas ze się domyslil? Nie mial nic przeciwko? Cieszył się bo byłam cała w skowronkach;)

Gość gość
Ja nic nie musiałam mowić.Sam się domyslił..i kiedy zapytał to się przyznałam że go kocham ale ta osoba o tym nie wie.Wtedy moj się usmiechnął i powiedział jak dla Wojtka..to zwroce Ci wolnosć bo to spoko gosciu.

Gość gość
gość dziś Gdybym się zakochała w innym, to chyba naturalną rzeczą byłoby zerwanie z obecnym facetem, bo skoro go już nie kocham, to po co miałabym marnować mu czas swoją osobą? Jak się ma wielkie serce to wszystkie miłości można pomieścić. Nie trzeba zrywać z daną osobą jak ją się nie krzywdzi, a miłością można obdarzyć nie tylko jedną osobę.

Gość gość
20:32 Cieszyl się ze kochasz innego? :o

Gość gość
Tak.W sumie to pogratulował mi gustu i jemu chyba on tez sie podoba nawet do tego stopnia że mierzył go z gory na dół jak gej a potem..nawet zaczął używać jego słówek.Poczatkowo nie chciałam mu mowic ale on i tak zauwazył ze jestem inna..rozpromieniona.Ale własnie to było fajne że moze dla innego by mi nie dał wolnosci ale dla tego akurat bez problemu bo sie znim kumplował i strasznie polubił

Gość gość
..mojemu od lat juz.i tak jest wszystko jedno ponieważ od początku a nawet jeszcze przed naszym ślubem wybranką jego serca była inna kobieta.

Gość gość
gość dziś 20:32 Cieszyl się ze kochasz innego? pechowiec.gif Prawda jest taka, że mój jest wyjątkowym mężczyzną:)

Gość gość
Jak się ma wielkie serce to wszystkie miłości można pomieścić. Nie trzeba zrywać z daną osobą jak ją się nie krzywdzi, a miłością można obdarzyć nie tylko jedną osobę x Jasne, ciekawe czy byłabyś tak tolerancyjna gdyby to facet pokochał inną :P Niezła z was patologia.

Gość gość
20.56 nie pis za mnie.! Ja już napisałam.

Gość gość
Wyjątkowym na tyle, że nigdy nie przeszkadzało mu gdy inni mężczyźni w jego obecności całowali mnie i przytulali on wręcz jest szczęśliwy, tak jakby jego ktoś tulił.

Gość gość
Jasne, ciekawe czy byłabyś tak tolerancyjna gdyby to facet pokochał inną jezyk.gif Niezła z was patologia. Nie znasz nas a ubliżasz. Nie warto z tobą prowadzić dyskusji. Osobiście dopiero uczę się tolerancji.

Gość gość
Ja bym z***bal z zazdrości