Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety taka jest prawda

faceci nie szukaja porzadnych kobiet na zony

Polecane posty

Gość gość
to dlaczego nie chciałeś bardziej kolorowej skoro przez te lata najwyraźniej Ci się znudziła?

Gość gość
nie, nie widzę "rzeczywistości" w bełkocie o tym jakie kobiety są straszne bo lecą na kasę, chcą mieć dzieci i męża. Znam może ze dwie takie kobiety jakie opisałeś, ale są one obiektem drwin, a nie normą.

Gość gość
chodzę do pracy, żeby nie powiedzieć haruję od 6-19 tydzień w tydzień łącznie .. zarabiam .. co jeszcze?? mogę mówić na wiele tematów (muzyka, kino, sztuka , polityka ) mogę również mówić o zwykłej codzienności.. nie rozumiem dlaczego tak na mnie naskakujecie . Ja tylko przedstawiłem jaka jest obserwowana prze ze mnie rzeczywistość... być może jestem w niej ograniczony ... ale to nie znaczy ze jestem nie zaradny

Gość gość
czyli to wina kompleksów? Jak mówiłam...szkoda tylko Twojej partnerki. Naprawdę, nie chciałabym się kiedyś dowiedzieć, że partner mnie wybrał bo byłam bezpieczniejszą opcją. Porządny mężczyzna jest w porządku przede wszystkim w stosunku do swojej partnerki.

Gość gość
żyję tak jak każdy normalny człowiek...zależy mi na prawdziwym związku ... tylko tyle nic więcej.. chcę tylko prawdziwej kobiety ... tylko tyle to tak mało...

Gość gość
wiesz, też nie chciałabym kogoś kto "haruje" od 6 do 19, bo jakie to jest życie? Jak miałby wyglądać związek z kimś kto wiecznie pracuje, a potem jest zmęczony?

Gość gość
22 lat

Gość gość
nie haruję tak dosłownie to jest tylko powiedziane w emocjach ... studiuję .. przez wakacje tak harowałem

to nie bezpieczne wyjscie, a realizm. ja nie pracuję 9--19 . choć z godzinami różnie bywa, udało mi się, i czasem kończę o 16, a czasem jak dziś, wracam po kilku dniach . ale daję fundament - finansowy - a ona ognisko domowe i za to ją kocham

wszystko przed Tobą przyjacielu. a studia dzienne to ... zabawa - baw się, korzystaj z kolorowych... na kobietę przyjdzie czas posłuchaj rady starszego kolegi, który całe życie jest w związku.

Gość gość
mam nadzieję, że ją taka miłość satysfakcjonuje. Dla mnie to by było za mało. W związku chcę się czuć naprawdę kochana, pożądana, chcę żeby partner patrzył na mnie z fascynacją. I nie wiem jaki realizm jest w tym, że nawet nie próbowałeś się naprawdę zakochać.

Gość gość
tylko tyle i aż tyle... nie oczekuje od kobiety nie wiem czego.. oczekuję tylko zrozumienia ... że warto że można ...

Gość gość
dobranoc. I spróbuj spędzać więcej czasu z żoną, bo może być dużo bardziej kolorowa niż Ci się wydaje :)

Gość gość
nie o to chodzi ja mam problem z przystosowaniem do ludzi.. nie mam przyjaciół ogólnie żyję sam sobie powoli zdychając ... zresztą jaka kobieta mnie ze chcę.... jaki człowiek zechce mnie poznać skoro jestem totalne dno (wyszła prawda ... ) ... nie zwalam winy na to introwertyzm ( wcale nie jestem introwertykiem )... moze za bardzo przewrażliwiony też może z bardzo spięty ?? też. Takie nie wiadomo co. Lepiej powiedzieć prawdę.. niż filozofować ..

Gość Heniuś
A ile znacie "nieporządnych" żon? Bo ja znałem parę - i żadna nie miała normalnego męża, albo patologia, albo same "misie pierdzisie", których one same sobie wyhaczyły bo tylko tacy zdesperowani frajerzy z takimi poprzestają - a oświadczyny często wymuszone co było już nawet parę razy opisywane na forum :) I ładna to już znaczy nieporządna? Te wasze babskie tezy nawet dziecko lat 5 obali bez problemu. Nawet pierwszy lepszy portal: "zasponsoruję ładną", "przelecę mężatkę", "wsadzę młodej" - a gdzie "żony szukam"? Myślicie, że jak facet chce was przelecieć to się zaraz potem ożeni z wami? Haha, potem do kogo pretensje, że mózg za mały i jeszcze rzadko używany? Do facetów oczywiście, to nasza wina wszystko :) Jak nie dała bozia urody to chociaż mózgu babo użyj :)

Gość gość
bo taka prawda....

Gość gość
Heniuś jesteś wielki!!!! święte słowa! te kobiety się staczają mówiłem prawda wybierają byle lepszego pacana a potem wielce narzekają ... że po co ślub brały.. a zwykle tak jest że kobieta zapieprza a facet sobie siedzie na 4 literach i ma wszystko w d***e.. facet im zamąci w głowie to lecą jak te głupie ... a ci faceci co mają wygadane a są tłuki to tak omąco babie w głowie że poleci poleci spokojna głowa ... tyle że potem to baba ma przekichane ale wcale ich nie bronię chciały co miały to niech mają ...

Gość gość
A wy jestescie takim towarem, ze pewnie.kazda by was chciala...

Gość gość
towarem?? spoko wiedzieć ze uważacie nas za "towar" .....

Gość gość
Najwazniejsze to wiedziec kiedy wypowiedz jest sarkastyczna