Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety taka jest prawda

faceci nie szukaja porzadnych kobiet na zony

Polecane posty

Gość niestety taka jest prawda

oni szukaja lasek, ktore zapewniaja im wrazenia i rozrywke ! i ladnych zeby mogli sie nimi chwalic przez kolegami !

Gość gość
a ja się zawsze zastanawiałam czemu facet mi się oświadczył! Oświeciłeś mnie, dziękuję!

Gość gość
bo faceci w ogóle nie szukają dziewczyn na żony - oni nie chcą się żenić!!!

sad but true tylko ze rownie dobrze mozna powiedziec ze kobiety nie szukają mężczyzn na mężów tylko takich ktozy beda bobrzy na chwile nie na dluzej

Gość gość
po 1 nie "faceci" tylko jak już to MĘŻCZYŹNI po 2 A teraz autorko powiedz nam z iloma mężczyznami byłaś?

Gość gość
gość dziś po 1 nie "faceci" tylko jak już to MĘŻCZYŹNI po 2 A teraz autorko powiedz nam z iloma mężczyznami byłaś? x malo jest mezczyzn, sami faceci nic nie warci ja bylam na razie z nikim, jestem za porzadna i za bardzo rozwazna i poukladana, facetow to nudzi, moje kolazki rozrywkowe maja facetow non stop innego, faceci biedaja za nimi jak glupi i ciesza sie, nie wyglad tu ma znaczenie, bo jestem ladniejsza (wg kolezanek i kolegow) od wiekszosci z nich

Gość gość
może jesteś po prostu za sztywna? To co mój partner we mnie bardzo ceni to właśnie moje "dziecinne" zachowania.

gość dziś podobnie jest z mezczyznami ciezko jest znalezc poukladana i rozwazna dziewczyne a nie kazdy chce "laske" ktora mysli o zyciu jak o zabawie bo na dluzsza mete ciezko bylo by zalozyc rodzine z taka osoba ale i tak wiekszosc powie ze to wina mezczyzn ze sie nie staraja bo to bo tamto ;/

dodam jeszcze ze taki mezczyzna nie bedzie szukac dziewczyny na imprezach ale sam nie wiem gdzie poza internetem mozna taka dziewczyne poznac wiec jestem sam :/

Gość gość
może wśród znajomych? Poza tym są różne imprezy, nie wszyscy chodzą się bawić na dyskotekę.

Gość gość
gość dziś Jeszcze raz powtórzę MĘŻCZYZN! Chcesz by o kobietach mówiono LACHONY? Jakbyś się czuła jakby ktoś tak o Tobie mówił?

Gość gość
ja pi/er/do/le co za bzdura. sorry, olałem Wasze wpisy. właśnie szukają szarych myszek, żeby czasem nie puściły się na boku, a te ostre zostawiają sobie na deser. i już

Gość gość
To gdzie jest szara mysz mojego partnera? :P

Gość gość
no tak- do obowiazkow i nudnego zycia szara mysz a do zabawy przyjemnosci i prawdziwie szczesliwego zycia- pewne siebie. i w sumie dobrze

Gość gość
więc jesteś tą drugą. sorry

Gość gość
A jak jakaś woli konkubinat?

Gość gość
drodzy Państwo. związek to nie katorga. choć w większości tak jest. monogamia to zło. !!! w najczystszej postaci!!! drogie Pani, szrość jest fajna, przewidywalna, stateczna.większość facetów chce szare kobiety bo łatwiej jest być ich pewnym. ale wystarczy dodać koloru do szarości i będziecie zarówno pewne jak i zabawowe. nic więcej nie potrzeba!

Gość gość
Jak mogę być tą drugą jak jestem pierwszą, ale szarej myszy brak?

Gość gość
mówiłem o większości, nie napisałem? i wybacz prostotę, ale pewnie jesteś tą drugą...

Gość gość
A z mojej strony to był tylko niewinny żart. I nie, nie jestem "tą drugą", jestem jedyną :)

Gość gość
ok, mam taką nadzieję, tak jak i Ty...:) i wyprzedzając Twój nerw - nie atakuję Cię, tylko stwierdzam fakt

Gość gość
Ciekawe skad te podejrzenia :P

Gość gość
No właśnie nie stwierdziłeś faktu. Ludzie wiążą się z tymi których charkter im odpowiada, dlatego jeden będzie wolał spokojną, szarą mysz, a inny będzie miał gust jak mój partner.

Gość gość
z autopsji ...

Gość gość
Spotykasz sie z dwoma na raz? Brzydko. My mówimy tu o porządnych :p

Gość gość
nie, to nie charakter, to chwila... facet ewidentnie wpadł Ci w oko. zrobiłaś wszystko co możliwe by go zatrzymać - zrobiłaś to nieświadomie. dziś jest ok, ale poczekaj jeszcze trochę... ile jesteście razem?

Gość gość
a kobiety nie szukają porządnych facetów na męża. Sprawa rozwiązana. Dziękuję.

Gość gość
Oboje wpadlismy sobie nawzajem w oczy, oboje sie o siebie staralismy i nadal sie kochamy, po blisko 8 latach. I nadal jestem od jasnej cholery :)