Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawik26

jak silne uda ma kobieta?

Polecane posty

Gość prawik26

Czy możliwe jest że umówię się na seks przerywany z dziewczyną czyli że tuż przed finałem wyjmuje i dochodzę ręką np. na chusteczkę to czy możliwe jest że tak mocno mnie obejmie udami że nie będę mógł się wyrwać mówimy o pozycji klasycznej. Załóżmy że jestem dosyć słaby 170cm i 60kg wagi. W takim stresie pewnie wystarczy chwila i już dochodzę.

Gość gość
Jesteś anorektykiem. Jedz więcej. Co do pytania, to chyba oczywiste. Nogi ma tak silne, ile trenuje. :-)

Gość prawik26
no dobra ale czy to możliwe że tak ściśnie że facet nie będzie mógł się wyrwać przez te 10sekund, załóżmy że jest to taka przeciętna dziewczyna może któraś poprosi partnera i przeprowadzi eksperyment na sucho bez seksu i potem napisze

Gość gość
tak, jest to możliwe i po to jest pozycja klasyczna, ale żadna nie jest tak p******a.

Gość prawik26
a ja właśnie chcę trafić na taką p*****lniętą i zapłodnić za pierwszym razem żeby się nie zastanawiać całe życie aż mi przecieknie przez palce a nie wyobrażam sobie że sam mógłbym przytrzymać bo to by był gwałt

Gość gość
eeeee, masz 26 lat i do wychowywania dzieciora ci się spieszy? czy jesteś gnidą, która zrobi dzieciaka i zwieje?

Gość gość
Obleśne.

Gość prawik26
nie śpieszy mi się tylko sam się nigdy nie zdecyduje a tak to już fakt dokonany i trzeba pracować na dziecko wiadomo co robić w życiu przynajmniej

Gość prawik26
gdyby jakaś głupia pizda przedziurawiła kondom albo oszukała że bierze tabletki gdyby jakaś pojebana dziewczyna z dda albo borderline czy innym gównem złapałaby mnie na dziecko to chyba najlepsze co mogłoby mi się przydarzyć takie ekspresowe dorastanie i skończyło by się mendolenie, pierdzenie przed komputerem, siedzenie na głowie rodzicom, ciągłe zastanawianie się czy zrobić tak czy siak, strach przed ludźmi w końcu trzeba by było ruszyć dupę z krzesła wziąć siekierę i wydobywać zasoby z ludzkiej dżungli poza tym uważam że najlepsze co może spotkać w życiu mężczyznę to być dziadkiem synka swojej córki byłbym najlepszym dziadkiem na świecie