Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie polecacie słuchawki?? HELP....

Polecane posty

Gość gość

miałem słuchawki toshiba , dzisiaj przestały działać . Wszystko było ok dopóki dzisiaj jadąc autobusem chciałem posłuchać muzyki włączam i zaczęło dziwnie w nich szumieć potem muzyka się przerywała i cisza.... słuchawki ok nie splątane ani nic nie spadły mi nigdy nie wiem co grane jakiś szajs kupiłem.... jakie są dobre słuchawki???

W słuchawkach WYRYWASZ kable, przylutowane do przetworników (tego, co masz w uszach) lub łamiesz kabel przy wtyczce. To jest raczej nienaprawialne. Kup sobie PHILIPS-y SHP1900. W promocji dostaniesz za około 30zł. W tej kategorii cenowej, nie mają sobie równych. Duże muszle, dobrze izolują od otoczenia i ogrzeją Ci uszy w zimie :D.

Gość gość
jak kolega misio pisze, wyrywasz kable, kup sobie jakieś słuchawki za 30 złotych bo szkoda kasy na lepsze które i tak rozp********z

>>>kup sobie jakieś słuchawki za 30 złotych bo szkoda kasy<<< x Te PHILIPS-y, naprawdę dobrze grają :). Mają też duży pałąk, tak, że drobniejsze osoby, mogą je bez problemu, założyć na czapkę.

Gość gość
jak wyrywam nic nie wyrywam wkładam do wtyka delikatnie jak tylko mogę

Gość gość
dobra jest znalazłem... delikatnie się wygiął wtyczka .. i wiem dlaczego.. te słuchawki ciężko wchodziły mogłem przez nieuwagę za mocno docisnąć

>>>jak wyrywam nic nie wyrywam<<< x Bo to jest bardzo trudno zauważyć. Wystarczy, że zaczepisz kabelkiem o cokolwiek i szarpniesz. Słuchawki wkładane do uszu są zazwyczaj tylko lutowane do przetworników. Słuchawki nakładane na uszy, mają często kabelki podwiązane w muszlach. Trzeba postarać się, by je wyrwać. x >>>wkładam do wtyka delikatnie jak tylko mogę<<< x To że delikatnie wkładasz, nie oznacza, że siedzisz nieruchomo. Jeżeli kabel wychodzi prosto, to nie sposób zabezpieczyć, go przed złamaniem, jeżeli jest kątowy, to również możesz go przypadkiem przygnieść. x Jestem elektronikiem i sprzedałem w swoim życiu parę tysięcy słuchawek, więc podejrzewam, że wiem: o czym piszę :).

Gość gość
wygięła*

Gość gość
miso1 : stokrotne dzięki za te cenne rady i uwagi :-) znalazłem przyczynę wygięcia wtyka . Otóż w moim laptopie HP Pavilion z procesorem Intel Core i3(nie podam teraz modelu bo nie pamiętam) zepsuło się gniazdo do słuchawek i to mogło być ewidentną przyczyną .

Gość gość
i jeszcze jeden temat (niezwązany ze słuchawkami ) . Czy warto przejść z Windows 7 na Windows 10 . Irytuje mnie ta ikonka która mi przypomina abym przeszedł na Windows 10.

>>>i jeszcze jeden temat (niezwązany ze słuchawkami ) . Czy warto przejść z Windows 7 na Windows 10 . Irytuje mnie ta ikonka która mi przypomina abym przeszedł na Windows 10.<<< x Nie jestem przekonany. To zależy od tego, co robisz na kompie. Do Win10 musisz mieć odpowiednie sterowniki, a część płyt nigdy mieć ich nie będzie. Nie słyszałem dotąd pozytywnych opinii o tym systemie. Na dodatek chodzą słuchy, że po zainstalowaniu Win10 nie będzie można zejść do Win7 (w przyszłości), a Microsoft może kazać płacić za Win10 abonament roczny, jak to robi z OFFICE-m. Poza tym Win10 więcej rzeczy umieszcza w chmurze, co oznacza, że większość Twoich prywatnych spraw znajdzie się na serwerach Microsoftu :(.

Gość gość
według mnie popularne beatsy czyli beats by dr dre zasługują na uwagę. Naprawdę dobrze "dają, a poza tym masz masę wzorów, kolorów i materiałów do wyboru. No i wygląd - jak dla mnie rewelka