Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mloda ma pytanie

Polecane posty

Gość Mloda ma pytanie

Między mną a moim partnerem jest 11 lat różnicy, on jest po rozwodzie ja ni miałam jeszcze takiej "przyjemności". Ja mam 25 lat a on 36 , jak nie trudno obliczyć ;) czy ten związek ma przyszłość ?? Jesteśmy razem 4 miesiące.

Gość gość
Mamy wywróżyć z czarodziejskiej kuli?

Gość Mloda ma pytanie
Fajnie by było ; ) a tak na poważnie to chce tylko wiedzieć jakie jest Wasze zdanie na ten temat.

Gość gość
Taki zwiazek sie rozpadnie. Za duza roznica wieku

Moze sie udac. A jakie macie plany? Macie wspolny cel? Czy on jest zdecydowany zwiazac sie z jedna kobieta? Co bylo przyczyna rozpadu zwiazku?

gość dziś Taki zwiazek sie rozpadnie. Za duza roznica wieku X Nie koniecznie, facet zbliza sie do 40-tki, wiec nie bedzie szukal mlodszej, bo mloda bedzie mial.

Gość gość
Rozwodnicy i rozwodniczki są p******i, sami nie wiedzą czego chcą!

Gość gość
Gwiazdy mówią ze będą dobre seksi

Gość gość
To najgorsze zwiazki. Najwiecej sie rozpada

Gość gość
Nie koniecznie, facet zbliza sie do 40-tki, wiec nie bedzie szukal mlodszej, bo mloda bedzie mial. Żadna gwarancja.

Gość gość
Fuj....daj sobie spokój z rozwodnikiem i pewnie ma dzieci...

Gość Mloda ma pytanie
Klawy77 dziś Moze sie udac. A jakie macie plany? Macie wspolny cel? Czy on jest zdecydowany zwiazac sie z jedna kobieta? Co bylo przyczyna rozpadu zwiazku? XXX Mamy wiele wspólnych planów, wspólny cel- tak, spokojne życie, u boku jednej osoby. Mamy wiele wspólnych zainteresowań. Jego małżeństwo rozpadło się bo jego była związała się z innym. Nawet wykształcenie mamy podobne ( obydwoje jesteśmy magistrami sztuki :))

Gość gość
Mieszkacie razem?

Gość Mloda ma pytanie
gość dziś Fuj....daj sobie spokój z rozwodnikiem i pewnie ma dzieci... XXX Nie ma dzieci

Gość Mloda ma pytanie
gość dziś Mieszkacie razem? XXX Nie , ale w weekendy kiedy mamy wolne spędzamy czas albo u mnie albo u niego. Na takie mieszkanie "naprawde"ze sobą jeszcze chyba zbyt wcześnie?

Gość gość
Za wczesnie? Juz dawno powinniscie mieszkac. Facet jest wolny i bezdzietny a Ty go widzisz tylko w weekendy. Mloda jestes.

Jak jestescie magistrowie to pewnie tez macie wygorowane mniemania o sobie i wysoko stawiacie poprzeczke partnerowi. 4 miesiace to jednak za malo zeby wiazac sie z facetem. Masz 25 lat wiec masz juz w pewnym stopniu wyrobione spojrzenie na zycie, ale pamietaj ze malzenstwo to ciagle kompromisy w przeciwnym wypadku bedziecie walczyc ze soba. A on tez chce zwiazac sie z Toba czy na razie nic nie mowi?

Gość gość
To nie jest nastolatek. Jestescie 4 miesiace razem a tylko sie spotykacie. Facet ma swoje potrzeby. Jak bedziesz tak robic to uzna Cie za smarkule i sie wycofa

Gość Mloda ma pytanie
Nie widujemy się tylko w weekendy, wszyscy odradzają mi ten związek i dlatego pytam tytan bo raczej obcy ludzie będą bardziej bezstronni niż moi znajomi. Dobrze nam razem,ale wiem ze bardzo cierpiał po rozstaniu z zona i boję się trochę , że nie będzie umiał juz kochać tak jak wcześniej.

Gość gość
Facetowi potrzebny jest dobry seks. Jak sie z nim bedziesz tylko spotykac to mu sie odwidzi. Jesli kochal zone to tylko bardzo dobry seks moze go zatrzymac. A Ty sie spotykasz 4 miechy. Juz masz minus

Gość Mloda ma pytanie
Klawy77dziś XXX Rozmawiamy, określiłam dokładnie czego chce. Byłam szczera, chce mieć dzieci i piękne wesele.. Stwierdził, że też chcę i dzieci i ślubu i ogólnie ma poglądy takie jak ja.

znajomi nie przeżyją za ciebie życia. zresztą sorry, ale co to za znajomi, którzy nie szanują twoich wyborów? jak się nie uda, to nie, przecież nie jest powiedziane, że musisz być z nim po grób ;)

Gość gość
Dlaczego Ci odradzaja ten zwiazek?

Gość Mloda ma pytanie
gość dziś Facetowi potrzebny jest dobry seks. Jak sie z nim bedziesz tylko spotykac to mu sie odwidzi. Jesli kochal zone to tylko bardzo dobry seks moze go zatrzymac. A Ty sie spotykasz 4 miechy. Juz masz minus XXX A kto powiedział, że ja z nim nie sypiam?!Uprawiamy sex, jestem w tym wieku ze tez go potrzebuje ;)

Rozmawiamy, określiłam dokładnie czego chce. Byłam szczera, chce mieć dzieci i piękne wesele.. Stwierdził, że też chcę i dzieci i ślubu i ogólnie ma poglądy takie jak ja. X Pewnie bym zainwestowal, bo facet juz przeszedl swoje, jezeli chce normalnego zwiazku to mozesz mu taki stworzyc, aby sie mogl przekonac ze nie wszystkie kobiety zdradzaja.

Gość gość
Sciemniasz. Napisalas, ze sie spotykacie przez 4 miesiace. Seksu nie bylo. Nie mieszkacie nawet razem

Gość Mloda ma pytanie
Odradzają, bo jak twierdzą nie będzie chciał od życia tego co ja.. trochę to śmieszne bo facet ma 36 lat nie 106... Nie ma dzieci tak jak ja i chce je mieć, nie jest typem podrywacza...

Gość Mloda ma pytanie
gość dziś Sciemniasz. Napisalas, ze sie spotykacie przez 4 miesiace. Seksu nie bylo. Nie mieszkacie nawet razem XXX Tak spotykamy się 4 miesiące, jak miałam to ująć inaczej ?? Moje pytanie nie dotyczy seksu tylko wspólnej przyszłości. . Nie mieszkamy razem, czy to znaczy ze nie możemy uprawiać seksu ?