Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy czuliście czyjąś obecność mimo to, że nikogo nie było ?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy wierzycie w takie rzeczy. Od kilku dni właściwie od poniedziałku czuje czyjąś obecność. Okropny strach i niepokój. Jestem pewna, że ktoś mnie obserwuje. Jest mi okropnie zimno mimo, że wszystkie okna są pozamykane, a ja jestem ciepło ubrana. W poniedziałek około 1, może 2 w nocy sama spadła mi klapa od kibla. Pierwszy raz od 11 lat, odkąd się wprowadziliśmy nigdy się to nie zdarzyło. We wtorek znów w łazience tak, jakby poprzewracały się płyny w szafce. W kuchni wraz dźwięk, jakby ktoś odpalił zapalniczkę (pstryk). Ciągle jakieś huki, szelest. Tą przeraźliwą obecność i uczucie zimna czuję zawsze, gdy jestem sama w domu. Obecnie po południu, ze względu na zmianę męża. Ponad 3 miesiące temu zmarł mi wujek. Nie byłam na pogrzebie, bo byłam krótko po cesarce. Nie miałam z kim zostawić córki, poza tym miałam jeszcze kłopoty z chodzeniem. W sumie zaczęło się to jak zaczęłam czytać drugą część trylogii Grzesiuka "Pięć lat kacetu". Jakby ktoś nie wiedział jest to książka o obozie koncentracyjnym. Czyli o ciągłym katowaniu i mordach. I w sumie zawsze kiedy czytam tą książkę mam to dziwne uczucie, bo zawsze robię to jak jestem sama w domu, mam spokój i chwile dla siebie. Ale nie sądzę, żeby to miało coś z tym wspólnego. Nie wiem co się ze mną dzieję, ale zaczynam już wariować.

Gość gość
Modlitwa lekiem na wszystko.

Gość gość
skoro nie sądzisz,że to ma coś wspólnego to po co o tym piszesz? widocznie jednak coś w tym jest..jak czytasz o mordach wkręcasz sobie negatywne energie i być może to przyciągasz.. może nie czytaj tego już? tylko jakąś lżejszą książke,nie tak dołującą

Gość gość
Z książki raczej nie zrezygnuję, bo okropnie mnie wciągnęła. Dziś zbieram sie i ide do kościoła.

Gość gość
Wymysły!!

Gość gość
f.kafeteria.pl/temat/f1/matol-oszukuje-wasz-setka-prowokacji-dziennie-zawsze-z-goscia-p_6333453

Gość gość
Nie sraj ogniem ... Ja takie akcje mam na porządku dziennym - moeszkam w starym pałacu ktorego właścicielem był satanista w okresie przed wojennym... Często słysze dziwne i niezwykłe rzeczy takie jak przesuwanie przedmiotów , chodzenie po domu w środku nocy, czułam już jak ktoś usiadł na łurzku obok mnie , zarys postaci na zdjęciacj , na klatce schodowej widać czasem postacie ludzi ...wiele wiecej die dzieje a ludzie z poprzedniej miejscowości dziwią sie że w tak strasznym miejscu mieszkają ludzie bo różne historie krąża na temst tego pałacu