Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety przestańcie maskować hasłami o rasizmie fakt, że chcecie się k****ić z

Polecane posty

Gość gość

Kobiety przestańcie maskować hasłami o rasizmie fakt, że chcecie się k****ić z

Gość gość
imigrantami.

Gość gość
Zalecam lobotomię.

Gość in vino veritasse
Ja akurat chcę się pieprzyć z Vladimirem Putinem, ale ta nagonka przeciw uchodźcom naprawdę mnie mierzi. Po co ta histeria, wiadomo, że czasem trudno oddzielić ziarno od plewów, ale nie wrzucajcie wszystkich uciekinierów do jednego worka z dżihadystami. Część tych Syryjczyków to chrześcijanie albo zlaicyzowani uciekający przed śmiercią. Naprawdę chcecie zatrzasnąć drzwi przed Waszymi braćmi w wierze, pozwolić im zginąć ? To jest wasza odpowiedź na apele papieża Franciszka, polscy katolicy? Czy polska religijność polega tylko na odklepaniu paciorka i niedzielnej mszy a jak trzeba wykazać odrobinę chrześcijańskiego miłosierdzia, to odwracacie się plecami?

Kobiety nie są takie głupie ; podobac się to jedno,ale co innego chciec z takim isc do łózka tudzież cos inszego. Na pewno jakiś odsetek kobiet jest,które na myśl o muślnie mają mokro,ale żadna szanująca się kobieta - nie splunęlaby na takie cos !! I zgadzam się ... po co to roztrząsać,skoro to i tak jest nieuniknione ? Plujemy się w sieci,a jak juz tutaj przylezą w jakiejś liczebności to nie zrobimy nic ....