Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak płaci za wycieczkę...nie czuję się z tym najlepiej

Polecane posty

Gość gość

mam kłopoty finansowe (z których się wykaraskam, ale to potrwa), a zaplanowaliśmy z chłopakiem wycieczkę na weekend. bez wygłupów, ale i pewien pieniądz to kosztuje. powiedziałam, że wycieczkę musimy niestety przełożyć, bo mam teraz ujemne saldo. zaproponował, że zapłaci za tę imprezę. nie ukrywam, bardzo chciałam pojechać, jest to wspaniały gest z jego strony i ulga dla mojego portfela, ale jednocześnie trochę mnie to dołuje. jedno, że czuję się niezręcznie, że nie mogę za siebie zapłacić, drugie, że czuję się...podwładną? nie wiem jak to określić, ale obawiam się w duchu, że będzie jakoś usiłował wykorzystać fakt, że on płaci. że ma nade mną jakąś władzę. nie zamierzam mu jednak na to pozwolić - owszem, podziękuję mu nieraz za gest, ale definitywnie nie będę służalcza, gdyż zakrawa to o prostytucję. i muszę znaleźć jakiś sposób na to, by mu te pieniądze zwrócić, jakiś fajny prezent. tak postanowiłam...

Gość gość
Nie badz glupia. Jedzcie i się cieszcie :)

Gość gość
możesz mu oddać jeśli Cię stać ewentualnie nie jechać chyba że się obrazi to może lepiej pojechać. Ja mojemu powtarzam że mnie nie kupi ale odmowa może się źle skończyć że jestem wredna, że on chce pobyc ze mną...

Gość rysiu5
w zamian za wycieczkę kup mu jakis drożyszy prezent, wejdz na avans.pl i jakiśfajny gadżet mu kup w ramach podziękowania ;d

Gość gość
jak wyjdziesz na prostą ty zaproś go na wycieczkę