Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się pomocy

Polecane posty

Gość gość

Wczorajszego dnia Przydarzyła mi się dziwna sytuacja dużo starszy mężczyzna zagadal do mnie na parkingu zadawajac dużo dziwnych pytań na które oczywiście nie odpowiadalam... Zachowywał się strasznie dziwnie olalam to pojechałam od tamtego momentu jeżdżą za mną podejrzane samochody i obserwują co robię byłam z synem na placu zabaw przyjechał mężczyzna obserwował mnie jak poszłam to on odjechał nwm co robić boje się poprostu był ktoś w podobnej sytuacji?

Gość gość
Faceci w czerni?

Gość gość
może ze strachu Ci się wydaje ale uważaj i miej przy sobie tel

Gość gość
O co Cię pytał? Miał ciemne włosy?

Gość gość
o co pytał? Co mówił?

Gość gość
Sama nwm czy nie popadam juz w paranoję ale to wszystko takie dziwne...

Gość gość
takie może być wrażenie bo na codzień nic złego się nie dzieje. Jeśli się dzieje źle to uwież w to n im bedzie za późno

Gość gość
Podszedł do mnie i przepraszam ze tak obserwuje ale jesteś podobna do mojej kuzynki no to ja aha a on zaraz od kiedy mieszkam w tym mieście czy gdzieś Wcześniej mieszkałam ile mam lat co robię w wolnych chwilach Czy interesują mnie spotkania towarzyskie a ja ze nie do widzenia a on i tak za niedługo sobie ze mną pogadasz wgl ten mężczyzna miał drogi samochód i z Belgii rejestracja tym bardziej się boje bo słyszałam dużo o takich ludziach..

Gość gość
A dziś idę na plac zabaw bawię się z synkiem patrze a tam siedzi mężczyzna w samochodzie i obserwuje rejestracja niemiecka.... I cały czas rozmawiał przez telefon i patrzył na mnie odeszłam on pojechał

Gość gość
To był ten sam facet?

Gość gość
Tak. Siedział w aucie i walił konia.

Gość gość
Nie inny

Gość gość
Teraz gdy wieczorem wracalam z pracy to był na klatce schodowej.Kucal tak dziwnie i mial opuszczone spodnie. Napinal się aż mu żyły na czole wyszły. Ja tak na niego patrzę a on na mnie. Serce mi biło jak szalone.Nagle poczułam smród ale na szczescie nadjechala winda. Wskoczylam do niej szybko. Slyszalam tylko jak syczal cos przez zęby. Coś jakby "musimy pogadać!"

Gość gość
Mówiłas o tym swojemu facetowi?

Gość kobieta bez winy i strachu
Masz dziecko z cudzoziemcem? Wyjechałaś z kraju ojca dziecka zabierając dziecko? A może jesteś podobna to kogoś, kogo oni szukają. Na razie zachowaj spokój. Czy oni wiedzą gdzie mieszkasz? Masz kogoś, na kogo możesz liczyć, partnera rodziców, przyjaciół, u których mogłabyś na jaki czas się zatrzymać? Uważaj na siebie, najlepiej żeby zawsze ktoś z Tobą był, albo przebywaj w miejscach publicznych, gdzie dużo ludzi, uprzedź bliskich o tych podejrzanych zdarzeń, zawsze noś ze sobą telefon, jak zauważysz coś podejrzanego to dzwoń na policję.

Gość gość
Narazie nikomu zobaczę co dzisiaj się będzie działo...

Gość gość
00:05 Buhahahajahaha

Gość gość
Tak. Zszedł na doł. Wrócił po kilku minutach. Twierdzi że ten facet chciał papier do podtarcia d**y. Cała sprawa jest podejrzana choćby z tego względu ze wsiadł do nowego mercedesa na niemieckich rejesteacjach. Ma takie auto a sra po klatkach?

Gość gość
No właśnie niby jestem podobna do jakieś dziewczyny tak on sam powiedział... Ojciec dziecka pracuje za granicą jesteśmy razem nie mam wrogów...

Gość gość
Ludzie to znowu on! Zakradł się do mnie na balkon. Słyszałam jak coś stuka w szybę drzwi. Odslonilam zasłonę i moim oczom ukazał się wielki owłosiony członek, zobaczył kawałek mojego oka i zaczął walić konia. Uciekam z pokoju do łazienki zamknęłam się na zamek ale słyszę że nie przestał stukać. Jestem załamana pisze do was z telefonu. Pomocy!!!!

Gość gość
Naprawdę prosiłam o pomoc a nie nasmiewanie się... Ale czego się spodziewać

Gość gość
Moze do burdelu chca cie porwac? Ladna jestes?

Gość gość
Spróbuj następnym razem zrobić zdjęcie telefonem temu samochodowi

Gość gość
Najbardziej to boje się o syneczka... Ma dopiero roczek

Gość gość
A co z jego ojcem moze to jego sprawa

Gość gość
Jesteśmy razem on pracuje za granicą...

Gość gość
Gdzie pracuje? Może się komuś naraził?

Gość gość
Moze sprawdza czy go nie zdradzasz

Gość gość
Czasy sa naprawdę dziwne.Ludzie tez. Ja ten przyklad jade se wczoraj windą z pewną staruszka.Znałem tą panią z widzenia zresztą tyle lat. Nagle ona mnie pyta czy lubię ostry sex. Ja do niej że nie i że dziękuję a ona nagle włącza blokadę windy i do mnie-"nie szkodzi i tak pogadamy". Zdejmuje, jest cała łysa i ma jakies tatuaże na głowie i igły powbijane a potem podnosi spodnice i pokazala mi fujare! Wlaczylem alarm i narobiłem takie obory że odblokowala drzwi i mnie wypuściła. Na odchodnym tylko rzuciła- czy to dlatego że się nie ogoliłam?!

Gość gość
*-zdjęła peruke Miało być.